HEKLANJE

Srebrne kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Najniže u hijerarhiji kreditnih kartica od plemenitih metala, srebrne kreditne kartice prisutne su od nastanka kreditnih kartica sredinom 1950-ih. Danas su srebrne kartice u prestižu nadmašile zlatne kreditne kartice i platinaste kreditne kartice, pa su tako postale poznate kao ‘standardne’ ili ‘osnovne’ kreditne kartice.

Prednosti srebrnih kreditnih kartica



Prednosti koje srebrne kreditne kartice imaju u odnosu na druge vrste kartica su:

Mnogi ljudi ne shvate kada im dug na kreditnoj kartici pada na teret sve dok ne bude prekasno.

Najbolje što možete učiniti da vidite kako stojite sa svojom kreditnom karticom i koliko im vraćate svaki mjesec je izračunati svoju mjesečnu zaradu, a zatim izračunati što si možete priuštiti da vratite na račun svoje kreditne kartice. Tada ćete morati podijeliti svoju zaradu s onim što ostvarite u uplatama na svoju kreditnu karticu i ako dođete do brojke od 15% ili više koja odlazi na dug po kartici, tada se suočavate s mogućnošću da padate u dug. zamka iz koje ne možete izaći.

Ako ustanovite da ste u ovoj poziciji, najbolje što možete učiniti je prestati koristiti svoje kreditne kartice i pogledati druga područja u kojima možete smanjiti svoje izdatke. Ono što ću vam predložiti možda nije ono što mislite, ali vam može uvelike uštedjeti mnogo novca. Područje u kojem možete uštedjeti gotovinu su vaši računi za namirnice, “ali ja moram jesti” Ovdje kažete da je to istina jer je to sastavni dio našeg bića, ali to je način na koji trošimo gotovinu na namirnice, to nas košta veliki dio naših mjesečnih računa koji su veći nego što bi trebali biti.

Počnimo s tim koliko ste puta prelistavali novine i naišli na novac od bonova za proizvode koje inače kupujete i zanemarili ga, a zatim bacili papir u koš? Mnogo puta se kladim, a kada u supermarketu idete po velike poznate robne marke koje su puno skuplje, ali kažu da su kvalitetnije? Naravno da imate, ali činjenica je da poznate robne marke nisu mnogo bolje od robnih marki koje posjeduju trgovine, au mnogim slučajevima proizvodi se proizvode na istom mjestu i vrlo su slični.

Čak i ako vidite veliku poznatu marku s promocijom od 50% besplatno ili kupite jednu i dobijete jednu besplatno, u mnogim ćete slučajevima otkriti da će i dalje biti jeftinije kupiti proizvode vlastite marke u supermarketu. Ono što također morate zapamtiti je da te tvrtke neće prodavati svoje proizvode s gubitkom. Zato samo razmislite o visokoj cijeni na kojoj se obično nalaze kada nisu na promotivnoj cijeni.

Dakle, smanjenjem izdataka za kupovinu namirnica uskoro ćete vidjeti razliku u dugu svoje kreditne kartice, jer vraćate ono što štedite kako biste očistili stanje svoje kreditne kartice.



U isto vrijeme kad smanjite svoj dug, ne zaboravite platiti račune za kreditnu karticu na vrijeme. Kazne za zakašnjelu otplatu kreditne kartice mogu biti vrlo skupe i zapravo mogu poništiti sav vaš dobar posao. Kazne za kašnjenje u plaćanju kreditne kartice trenutno su smanjene na £12. Do ovog smanjenja došlo je pritiskom Ureda za pošteno trgovanje (OFT)