HEKLANJE

Štetne kreditne kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Kao što im samo ime govori, nepovoljne kreditne kreditne kartice opcija su dostupna onima koji imaju lošu kreditnu povijest, a time i kreditni rejting.

Zašto biste se mogli prijaviti



Ako slučajno imate lošu kreditnu ocjenu, postoji velika vjerojatnost da ćete biti uspješni pri podnošenju zahtjeva za jednu od ovih kreditnih kartica koje su vas odbile pri podnošenju zahtjeva glavnim izdavateljima kartica.

Štoviše, ako imate lošu kreditnu ocjenu, prijava za nepovoljne kreditne kartice može vam pomoći da brže ponovno uspostavite svoju kreditnu sposobnost – pod uvjetom, naravno, da pravilno upravljate karticom i plaćate svoje račune na vrijeme!

Kako se prijaviti

Možete se prijaviti online ili tradicionalnijim načinom slanja obrasca za prijavu. Obično će izdavatelju trebati nekoliko dana da odluči o vašoj kreditnoj sposobnosti. Rekavši to, pod uvjetom da vaš kreditni rejting nije potpuno uništen, trebali biste biti uspješni u svojoj prijavi.

Koliki će biti kreditni limit

Nemojte se previše uzbuđivati, iako, kao i kod svih uobičajenih kartica, ne postoji ograničenje kartice, već ovisi o vašoj sposobnosti otplate limita koji bi mogao biti nepodmiren, što je jedan od načina na koji nepovoljni izdavatelji kreditnih kartica ograničavaju svoju izloženost je postaviti ograničenje kartice ispod onog koje biste inače mogli dobiti s uspješnom prijavom glavnom izdavatelju. Uz to, pod uvjetom da vodite čistu evidenciju i plaćate sve svoje račune na vrijeme, nema razloga zašto se vaš limit ne bi povećavao s vremenom dok gradite povjerenje između vas i pružatelja usluga.

Koja je kamata



Uz kreditni limit, kamatna stopa jedan je od čimbenika koji odbija većinu ljudi od podnošenja zahtjeva za ovu vrstu kartice. U većini slučajeva APR je veći od onog koji nude konkurentske kartice i ako samo uspoređujete kreditne kartice onda bi to izgledalo neprivlačno. Unatoč tome, najpovoljnija kamatna stopa koju nudi kartica je ista kao i kod bilo koje druge kartice – 0%. Dakle, ako svaki mjesec u cijelosti otplaćujete saldo, a s nižim limitom to bi trebalo biti lakše učiniti, kartica vas neće koštati ništa, dok će vam u isto vrijeme pomoći da obnovite svoj kreditni rejting i povijest.

Nepovoljne kreditne kreditne kartice su pristupačna opcija za vraćanje vašeg financijskog zdravlja na pravi put. Međutim, važno je da svaki mjesec pokušate otplatiti onoliko dugovanja koliko god možete i da nikada ne propustite datum otplate – inače se ova vrsta kartice može vrlo brzo pretvoriti u skupo i loše iskustvo!

” Što ako ? ”

Što ako, Što ako, Što ako. Ovo pitanje dolazi nam svaki dan. Što ako sam rekao ovo, Što ako sam