HEKLANJE

Što su platinaste kreditne kartice?

TEMU APP 100 E KUPON

Platinum kreditne kartice općenito se nude onim pojedincima s dobrim kreditnim rejtingom i prihodom od oko 20.000 funti godišnje ili više. Platinum kreditne kartice imaju mnoge prednosti i značajke u usporedbi sa standardnom ili zlatnom kreditnom karticom. Konvencionalna škola mišljenja smatrala bi platinaste kreditne kartice statusnim simbolom. Međutim, opuštena pravila i gornje granice dovele su ih i do prosječne osobe.

Platinasta kreditna kartica može biti dobar izbor ako često koristite kreditnu karticu za svoje rutinske i visoke kupnje i vraćate cijeli kredit na kraju mjeseca. Dobivate visok limit kredita, a ponekad ga uopće nemate ako pokažete visoku moć zarađivanja od 25.000 £ godišnjeg prihoda ili više. Međutim, stvarna visoka razina kredita koju ćete dobiti ovisi o vašem prihodu i kreditnoj sposobnosti.



Vlasnici Platinum kartice su privilegirani jer ne moraju plaćati uobičajene visoke kamate na kredit. Općenito postoji niska ili nikakva godišnja naknada. Možete dobiti niz pogodnosti i nagrada kao što su besplatne zračne milje, bodovi za popust, nagradni bodovi za kupnje i povrat novca. Ako ne možete najbolje iskoristiti ponudu platinaste kartice, bolje je odlučiti se za standardnu kreditnu karticu. Budući da se održavanje platinaste kreditne kartice dugoročno može pokazati skupom aferom ako se ne koristi i upravlja ispravno.

Brojne tvrtke koje izdaju kreditne kartice nude posebne pogodnosti kao što su:

  • Zaštita od slučajnih ozljeda, bolesti i nevoljne nezaposlenosti
  • Zaštita od krađe i gubitka kartice
  • Online zaštita od prijevare s kreditnom karticom
  • Putno osiguranje i posebne putne usluge
  • Fleksibilnost dijeljenja s prijateljima i obitelji

    Smjernice za platinastu karticu

    Postoje određene stvari koje nikada ne smijete zanemariti dok se prijavljujete za platinum kreditnu karticu. Pobrinite se da potrošite samo onoliko koliko možete lako vratiti jer čak i ako ne platite jednu mjesečnu uplatu, to će uzrokovati negativnu kreditnu ocjenu. Zaključak je da bi beneficije uvijek trebale iznositi više nego što plaćate.

  • Ulja za tijelo

    Naše tijelo je poput stroja. Stroj treba gorivo za rad, podmazivanje i održavanje kako bi bio u ispravnom stanju i

    Poremećaji metabolizma

    Svi procesi koji se odvijaju u ljudskom tijelu neophodni da bi se osigurala održivost i rast stanica nazivaju se metabolizmom.