HEKLANJE

ŠTO SVE PODESITI NAKON INSTALACIJE WORDPRESSA?

Evo liste koje sve korake treba napraviti nakon uspješne instalacije WordPressa. Očito je i sasvim normalno da ne se stranice razlikuju jedna od druge ali postoje neki osnovni koraci koje treba odraditi bez obzira o kakvoj stranici se radilo.
Exdizajn vam donosi listu potrebnih akcija kroz nekoliko jednostavnih koraka što i kako odraditi nakon instalacije WordPressa, pa da krenemo.
01. URL struktura – kada odete na settings>permalinks odaberite strukturu po svojoj želji.
02. Autori stranice – drugi korak je da postavite administratora stranice, zatim ako će biti još korisnika kreirate to jest podesite račune i za druge korisnike.
03. Podesite sistem komentiranja – kada odete na settings>discussion nije loše postaviti da će komentari biti objavljeni tek nakon odobrenja administratora.
04. Ažuriranje Ping liste – kada odete na settings>writing pronaći ćete prostor (tamo se nalazi samo jedan link: http://rpc.pingomatic.com) gdje trebate upisati listu s što više stranica. U buduće kad budete objavljivali novi članak sve stranice s liste biti će obaviještene, moju ping listu objavit ću u nekom od budućih članaka.
05. Prijavite se na Feedburner – prijavite se i podesite Feedburner račun, omogućite ljudima da se prijave na novosti s vašeg bloga ili stranice…
06. WordPress tema – podignite i aktivirajte svoju temu. Naravno bilo bi izvrsno da tema nije iz WordPress themes direktorija nego da imate svoj vlastiti dizajn.
07. Google Analytics – otvorite besplatan račun za praćenje statistike s vašom gmail adresom i kopirajte komad koda na vašu WordPress stranicu ili blog.
08. Hello World – obrišite postojeći članak, komentar i sample page i jednostavno krenite s postavljanjem vlastitih članaka, slika..
09. WordPress plugins – odaberite i instalirajte WordPress dodatke. Neki od poznatijih i iznimno korisnih pluginova su: Akismet, All in one SEO Pack, Feedburner Feedsmith, W3 Total Cache..
10. Dodavanje sadržaja – krenite s pisanjem vlastitih tekstova, postavljanjem slika…
Za više web i seo tema pogledajte seo + web design blog.

7 kriterija za suradničke programe

Suradnički program je mrežna marketinška metoda koju koriste mnoge male i velike elektroničke tvrtke za stvaranje dodatne prodaje. Metoda uključuje