HEKLANJE

Studentska kreditna kartica – kako odabrati pravu

TEMU APP 100 E KUPON

Nije teško dobiti studentsku kreditnu karticu. Problem nastaje u tome kako se koristi. Vaš student ne bi trebao nositi velike svote gotovine svaki mjesec kako bi prošao kroz mjesec. Lako se može izgubiti ili ukrasti. Imao sam prijatelja kojeg su smatrali genijem. Dok smo bili u školi, nije se mogao sjetiti iz dana u dan što je radio prethodni dan, ili gdje je što stavio, uključujući i svoj novac. Drugi prijatelj stalno je ostajao bez novca do sredine mjeseca pa je ili posuđivao od drugih studenata ili telefonom plakao ocu da mu treba još. Da ne kažem da sam bio svetac, ali to je već druga priča.

Studentska kreditna kartica može biti prva kreditna linija koju vaše dijete ima. O djetetu će ovisiti hoće li razumjeti odgovornosti koje nosi jedno dijete. Studentske kreditne kartice mogu imati mjesečni limit ili bez ikakvog ograničenja osim bankovnog limita. Imate izbor po tom pitanju, jer obično će student trebati supotpisnika za tu karticu.



U obitelji koja se temelji na kreditu, dijete može dobiti zajmove na potpis do svoje dvanaeste godine. Moj ujak je bio jedan od tih ljudi. Koristili su dobro poznatu instituciju za zajmove s potpisima, a on bi uzimao zajmove od šest mjeseci do godinu dana za glazbenu opremu koje je lako mogao vratiti upola kraće. Do svoje šesnaeste godine njegov kreditni rejting je skočio i do danas nema problema s time da dobije ono što želi kada to želi.

Međutim, većina nas nije te sreće, a neki studenti jednostavno nisu vođeni željom. Studentska kreditna kartica ne bi trebala biti dar i roditelji je ne bi smjeli smatrati darom. Sami studenti trebali bi biti mentalno svjesni kako postupati s financijama. Ako je vaše dijete jedno od onih koji još uvijek imaju četvrtinu kada im date drugu tjedan dana kasnije, velike su šanse da može nositi s kreditnom karticom. Ako je izgubljen ili potrošen, možda se morate početi brinuti.

Za dobrobit članka pretpostavit ćemo da, iako još nije dokazano, nema naznaka da će vaš student koristiti kreditnu karticu za smeće. Prvo sjednite sa studentom i odlučite za što će se kreditna kartica koristiti. Imajte na umu da cola i pizza dnevno iznose preko 4475 dolara plus napojnice, u kreditu tijekom godine! Zbroj ne uzima u obzir ostale obroke i međuobroke. Jedna čokoladica u školi mogla bi lako dodati do 365 dolara kredita tijekom godine, ako jedu samo jednu dnevno. Pokušajte se prisjetiti svojih prehrambenih navika kada ste bili student.

Studentski dom, najam stana, knjige i školarina plaćaju se čekom. Ako je u pitanju automobil, treba ga također platiti čekom, osim ako vi i vaš student niste upoznati s internetskim bankarstvom i velikim prednostima koje nudi dobar sustav.

Ako dajete podršku svom studentu, možete podesiti automatsko povlačenje sa svog bankovnog računa svaki mjesec kako biste isplatili plaćanja studentskom kreditnom karticom. Kreditna kartica može biti izvrsna za gotovo sve, ali ona, baš kao i sve ostalo, mora biti umjerena, a mislim na umjerenost unutar vašeg proračuna, ne nužno studentskog.

Nakon što ste odlučili za što ćete kreditnu karticu koristiti, idite na internet i počnite tražiti. Obavezno obratite pozornost na sve detalje kartice i sve njezine odredbe i uvjete. Iznad svega, pobrinite se da postoji značajka automatskog plaćanja računa kako kartica nikada ne bi kasnila.

Mbna kreditne kartice za studente

Većina studenata jedva čeka započeti život kao samostalne odrasle osobe. Dio ovog putovanja je učenje kako biti financijski stabilan i

Bankarstvo bez lica

Gotovina u zajednici Bezlično stanje bankarstva uzima se zdravo za gotovo u našem modernom svijetu. Kartice se provlače, gumbi se