HEKLANJE

Studentska kreditna kartica – odabir vaše prve kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Svaki mladi student koji ide na koledž želi slobodu da ima vlastitu kreditnu karticu. Kakva je to velika privilegija, a ponekad bi čak mogla biti i izvrsna ideja za dar studentu. Ako ste u procesu odabira svoje prve studentske kreditne kartice ili pomažete svom posebnom studentu da dobije vlastitu karticu, prije nego što počnete tražiti, treba razmotriti neke stvari – kako o mladoj osobi, tako i o vrstama dostupnih kartica .

Riječ o tebi



Ako ste mlada osoba koja želi dobiti svoju prvu kreditnu karticu, poslušajte na trenutak nekoliko stvari. Kreditna kartica može biti blagoslov ili prokletstvo – sve ovisi o tome kako je koristite – i o tome tko plaća račun. Bez obzira na to što radite s tom kreditnom karticom, svijet vas promatra, a ako je preopterećujete, kasnite s plaćanjem ili bilo što drugo, to će utjecati na vašu kreditnu ocjenu i utjecati na nju godinama koje dolaze. Kada se spremate kupiti taj auto, ili tu elektroniku, ili odjeću, to može utjecati i na to. Naučite kako pravilno koristiti financije i kako najbolje koristiti karticu. Internet bi bio dobro mjesto da pokupite ove informacije ako ih već ne znate. Samo upisivanjem riječi “studentska kreditna kartica” pronaći ćete mnoge web stranice koje vas mogu uputiti kako je najbolje koristiti.

Riječ o kartama

Evo nekih stvari na koje trebate obratiti pozornost kada želite dobiti tu posebnu studentsku kreditnu karticu.

• APR

Ovo je iznos kamate koji će se svakog mjeseca dodavati vašoj studentskoj kreditnoj kartici i razlikovat će se od kartice do kartice. Najbolji je 0% APR. Osim ako nemate dobar posao i već uspostavljenu odličnu kreditnu povijest, može biti teško dobiti ovu vrstu kartice. Morate imati na umu koliko dugo se ova početna stopa primjenjuje na određenu studentsku kreditnu karticu. Za većinu je to oko godinu dana, no nekima je dobro samo tri mjeseca. Nakon tog vremenskog okvira, postoji standardna razina kamata.

• Nagrade za povrat novca

Mnoge kreditne kartice sada će dati neku vrstu poticaja da dobiju svoju karticu. Obično je to negdje između 1 i 5% povrata na određenu vrstu kupnje. Često postoji jedna razina rabata koja se daje na namirnice, lijekove i gorivo, a drugi postotak na opće kupnje, a zatim drugi postotak koji se daje ako kupujete u određenim trgovinama. Ove studentske kreditne kartice izvrsne su za kupnju goriva i druge stvari. Neke kartice će vam dati zračne milje za vaše kupnje, a to bi mogao biti dobar način da uštedite novac za let kući tijekom ljeta ili praznika. Pogodnost, međutim, uglavnom nestaje ako vaša plaćanja kasne ili ako kartica nije plaćena u cijelosti svaki mjesec. Ove kartice obično naplaćuju malo veći postotak kamata, a koristi možda neće nadmašiti gubitke.



• Godišnja naknada

Većina kartica ne nosi godišnju naknadu, ali dovoljno ih ima da to zabilježite ovdje. Ova naknada može varirati između 15 USD i ići do 135 USD godišnje. Neke studentske kreditne kartice mogu osloboditi ove naknade za prvu godinu, ali je naplaćuju kasnije.
Studentske kreditne kartice odlična su ideja jer vas također mogu spriječiti da morate imati puno gotovine u domu. Daje vam dodatnu sigurnosnu značajku – i dobru evidenciju vaših kupnji, tako da možete vidjeti kamo ide novac.

Savršena tehnologija za rast

U online marketingu se provode Google i SEO procesi. Danas, ovo ponašanje je prvo mjesto za preusmjeravanje prolaza posjetitelja koji

1 od 3 muškarca imaju ovaj problem

Rekavši da je najčešći seksualni zdravstveni problem kod muškaraca preuranjena ejakulacija, specijalist za uro-andrologiju prof. Dr. Halim Hattat rekao je: