HEKLANJE

Studentska kreditna kartica – pomoć u upravljanju financijama

TEMU APP 100 E KUPON

Jednom kada dijete uđe na fakultet, postoji mnogo obaveza s kojima se dijete mora suočiti. Jedna od mnogih odgovornosti je naučiti umijeće upravljanja svojim financijama. Studentska kreditna kartica može biti i velika pomoć, ali može biti i jednak izazov. Većina tvrtki koje izdaju kreditne kartice računaju na ovu priliku da što više djece zainteresiraju za svoje studentske kreditne kartice. Studentske kreditne kartice često traže roditelji koji traže udobnost i udobnost za svoju djecu.

S namjerom dobivanja više zahtjeva za studentske kreditne kartice, kartične tvrtke mogu ponuditi besplatne majice, olovke ili CD-e, bilo što što bi privuklo prosječnog tinejdžera da se prijavi za studentsku kreditnu karticu ili kreditnu karticu za studente. Međutim, prije nego što stvarno razmišlja o podnošenju zahtjeva za studentsku kreditnu karticu, student mora naučiti kako koristiti kreditnu karticu, kako bi izbjegao upadanje u dug od tisuća dolara, izvan svojih osobnih školskih zajmova!



Najbolji način da pripremite svoje dijete da se nosi s obavezama studentske kreditne kartice jest podnošenje zahtjeva za kreditnu karticu s oba vaša imena i niskim kreditnim limitom. Na ovaj način i vi i vaše dijete imate pristup kreditnoj kartici, a vi dobivate mjesečni izvadak na kojem možete vidjeti na što je dijete potrošilo novac. Obavezno predvidite određeni novčani iznos svaki mjesec, pri čemu dijete taj iznos mora platiti vlastitim novcem ako je moguće. Na taj način dijete uči da ne plaća ono što si ne može priuštiti.

Kada birate najbolju studentsku kreditnu karticu za svoje dijete, odaberite onu s niskim limitom pri čemu dijete mora biti oprezno pri trošenju novca kako bi zadržalo dobru kreditnu sposobnost. Možete birati između mnogih stolova i separea koji su postavljeni na sajmovima fakulteta ili možda pronaći najbolju studentsku kreditnu karticu online pretraživanjem. Međutim, pobrinite se da tvrtka koju razmatrate pruža usluge studentskim kreditnim karticama jer te tvrtke uglavnom imaju studentske kreditne kartice koje općenito imaju manje stroge kriterije kreditne povijesti, a istovremeno nude niže kamatne stope.

Kada birate pravu studentsku kreditnu karticu, potražite tvrtku koja nudi dulje razdoblje odgode kako bi dijete imalo više vremena za plaćanje svojih troškova, prije nego što prikupi bilo kakvu kamatu. Uvijek je bolje odabrati studentsku kreditnu karticu koja nema godišnju naknadu i ima nisku naknadu za zakašnjelo plaćanje. Ovo je naravno kako bi se pomoglo djetetu koje bi se moglo suočiti s mogućnošću dugoročnih troškova s karticom.

Prilikom podnošenja zahtjeva za studentsku kreditnu karticu, pobrinite se da dostavite točne i istinite podatke o studentu i sebi. Vi ćete morati otkriti svoje ime, adresu i broj telefona, dok će student morati instituciji dostaviti podatke o fakultetu, upisnom statusu i godini upisa. Ako se daju bilo kakve lažne informacije, to umanjuje vjerojatnost dobivanja studentske kreditne kartice jer tvrtke provjeravaju sve informacije koje su im pružene. Studenti koji su zaposleni ili koji imaju značajan saldo u banci pokazuju se vjerojatnijim kandidatima za studentsku kreditnu karticu. Međutim, najveći iznos koji tvrtke koje izdaju kreditne kartice nude studentima za početak obično je u rasponu od 500 do 1000 USD.

Jedna od mnogih prednosti posjedovanja studentske kreditne kartice je ta što student može kupiti svoje školske knjige pomoću studentske kreditne kartice umjesto da nosi novac za plaćanje. To se pokazalo sigurnijim za učenika. Studentske kreditne kartice najbolje je koristiti za pokrivanje neočekivanih troškova s kojima bi se student mogao suočiti. Postoje i studentske kreditne kartice koje studentima omogućuju da dobiju nagrade za svoju kupnju poput povrata gotovine ili možda čak novca za gorivo za svoja putovanja kući!

Lako mijenjanje web-domaćina

Preporuča se da započnete postupak barem nekoliko dana prije nego što istekne vrijeme na računu kod vašeg sadašnjeg domaćina. To