HEKLANJE

Surfajte internetom i zaradite novac sa SurfBounty.com

Sajtovi koji su plaćali za surfanje bili su veoma popularni u dalekim ’90-im. Svako, uključujući i biznis, želio je biti na internetu i da upozna nove moguće klijente. Plaćanje za surfanje bio je jeftin i jednostavan način za oglašivače da njihovu poruku prikažu ispred hiljadu mogućih klijenata. U isto vrijeme, obećanja za zaradu lakog novca i plaćanja za surfanje internetom su privukla mnogo onih koji su tada imali internet pristup i tražili načine za online zaradu.
Sve je zapravo bazirano na jednostavnoj ideji, vi budete plaćeni jer posjetite stranicu na nekoliko sekundi. Za razliku od get paid to click servisa, gdje morate kliknuti na oglase da bi bili plaćeni, ovdje nije potreban klik na oglase da bi se priznao kao posjeta stranici. Neke stranice imaju ugrađena oba programa pa vi budete plaćeni i za surfanje i zato što kliknete na oglase. Bilo kako bilo, i dalje je ovo veoma jednostavan način za internet zaradu.
Plaćanje za surfanje je bilo na ivici života u 2001 godin i jer je sav prihod dolazio sa internet oglašavanja, mnoge kompanije koje su nudile ovaj način zarade su nestale. Ali zadnjih godina kada je došao novi val internet korisnika i kada se povećava popularnost interneta među svim tipovima ljudi, servisi za plaćanje surfanjem su se vratili.
SurfBounty.com – Jedan od ovih novih servisa koji vas plaćaju za surfanje internetom jeste SurfBounty.com, stranica koja svakim danom postaje sve popularnija. SurfBounty nije samo servis koji vas plaća za surfanje, novac možete zaraditi na još dosta načina radeći druge stvari. Neke od tih ponuda su ispunjavanje online anketa, kupovina na internet, čitanje mailova. SurfBounty je dobar izbor! Na drugu stranu, plaćanje za surfanje internetom vas neće učiniti bogatim, niti ćete zaraditi hiljade dolara svaki mjesec, ali ovo jeste jednostavan način da zaradite nešto dodatnog novca. I u današnjoj ekonomiji, svaki dolar je bitan. Plus, ako koristite internet često I surfate svaki dan, pa zašto ne bi bili plaćeni za to?