HEKLANJE

SVE O LINKOVIMA ZA SEO

TEMU APP 100 E KUPON

Prirodne jednosmjerne veze.
Ovaj se temelji isključivo na dobrom sadržaju i resursima. Ovo je najsigurnija metoda izgradnje veza dostupna što se tiče tražilica, koje gledaju na “namjeru” veza. Ali je i najsporiji. Ako je vaša stranica nova, u sklopu njezinog pokretanja pošaljite je u web-direktorije niša. Započnite s nekoliko vrlo pouzdanih imenika, ali neka više od 10-15% vaših ukupnih veza ne dolazi iz njih. Nemojte zanemariti direktorije specifične za industriju koji mogu biti plaćeni ili neplaćeni. Oni obično šalju visokokvalificirani promet i mogu biti vrlo jeftini. Direktoriji će vam web-mjesto donijeti mnoge prirodne jednosmjerne veze, prirodnom brzinom rasta. Ova kombinacija tipa i brzine vrlo je korisna. Potražite stranice koje bi imale koristi od ponude vašeg sadržaja korisnicima.

Linkbaiting, ili link bait.
Ovo nije lako i uključuje kreativnost. Ali vrijedno je svakog truda. Linkbaiting se odnosi na sadržaj, videozapise, slike ili bilo što na vašoj web stranici što je stvoreno s namjerom povećanja poveznica na nju. Vrlo je učinkovit u dobivanju linkova, vjerojatno i najjeftiniji, na temelju cijene “mamca” koji koristite, nema negativnih učinaka na tražilice, barem ne trenutno, jer svi generirani linkovi izgledaju prirodno. Kada se nadopune društvenim knjižnim oznakama, mreže povezane s tim poveznicama će im dodati još veću vrijednost.



Plaćanje za linkove, ili plaćeni linkovi.
Ove veze mogu imati velike kratkoročne prednosti pretraživanja. Ovo je uglavnom dobro za web-mjesta koja imaju mnoštvo stranica sa sadržajem i godinama su dobro uspostavljena na mreži. Osim toga, te stranice također imaju mnoštvo prirodnih poveznica do njih, opet zato što su bile dobro uspostavljene na mreži godinama. To se ne preporučuje za nove stranice. Potražite stranice koje su uvelike povezane s vašom i u komplementarnim nišama. Vrlo bitan čimbenik u ocjeni ovih poveznica, kao i svake druge, je dob. A najnoviji učinak “Google Slap” kada web stranice padnu među 30 najboljih na popisima, utječe prvenstveno na one koji kupuju velike veze.

Loše veze i njihove posljedice.
Izlazni linkovi igraju veliku ulogu u načinu na koji tražilice određuju tko je vaše “susjedstvo”. Loše susjedstvo utjecat će na rangiranje na tražilicama. Stvari poput FFA (Free For All) stranica s vezama, farmi veza itd. spadaju u ovu kategoriju. Imajte na umu da to nema nikakve veze s vašim stranicama koje ulaze u dopunski indeks. To nije vrsta kazne koju ti linkovi uzrokuju za vašu stranicu. A broj loših veza u obzir je velik. Mala količina njih ne bi izazvala kaznu, ali pazite da vaše web mjesto ni na koji način nije povezano s tim obrascima veza.

Savjeti za zdrav život

U moru obveza, stresa i užurbanog načina života ljudi često zaborave ili jednostavno ne stignu misliti na svoje zdravlje. Jedna

Provjerite svoje kreditno izvješće

Pregledajte svoje kreditno izvješće svake agencije za izvješćivanje o kreditnoj sposobnosti najmanje jednom godišnje. Kreditno izvješće pomaže da saznate u