HEKLANJE

Sve o poslovnim kreditnim karticama

TEMU APP 100 E KUPON

Tvrtke koje izdaju kreditne kartice danas nude poslovne kreditne kartice s unosnim shemama. Istraživanje ovih tvrtki koje izdaju kreditne kartice otkriva da je korištenje ovih kartica za vas na mnogo načina korisno. Za početak usporedite poslovne kreditne kartice i ubrzo ćete shvatiti kako pomoću njih možete uštedjeti.

Poslovne kreditne kartice imaju relativno nisku APR (godišnju postotnu stopu), počevši od oko 8%. Standardna poslovna kreditna kartica također dolazi s početnim razdobljem od 0% godišnje. Budući da većina kartica pruža tromjesečni i godišnji sažetak stanja, one služe kao dobar alat za učinkovito balansiranje poslovnih troškova. Neke kartice nagrađuju korisnike ponudama poput besplatnih milja za česte letove, koje izravno pomažu poslovanju. Odabirom prave kartice možete smanjiti svoje poslovne troškove.



Usporedite poslovne kreditne kartice

Tvrtke koje nude poslovne kreditne kartice istaknuto reklamiraju različite sheme. Ove sheme:

Michael, 25 godina i radi u Sjedinjenim Državama zadnjih godinu dana, bio je na rubu ćelavosti jer je pokušavao pronaći najbolju kreditnu karticu među gomilom e-poruka koje je gotovo svakodnevno primao o “unaprijed odobrenim kreditnim karticama”. Velike su šanse da i vi prolazite kroz istu dilemu odabira prave kreditne kartice. Budući da odabir prave kreditne kartice nije tako lak zadatak kao što izgleda na prvi pogled, postaje bitno da znate neke od važnih točaka prije nego što naposljetku kupite najbolju kreditnu karticu za sebe.

Većina kreditnih kartica, koje sebe nazivaju najboljim kreditnim karticama, dolaze s gotovo istim značajkama, nudeći više-manje istu kamatnu stopu. U tom slučaju dobivanje najbolje kreditne kartice postaje još veća muka za kupca. Međutim, kada je kamatna stopa više-manje ista, treba potražiti poticaje koje nude razne kartičarske kuće kako bi se dobila najbolja kreditna kartica. Poticaji i nagrade mogu biti raznih vrsta; ovisno o njima možete se odlučiti za najbolju kreditnu karticu. Na primjer, dobivate nagradne bodove za svaku kupnju koju izvršite kreditnom karticom i ti se bodovi mogu iskoristiti u određenim trgovinama i prodajnim mjestima.

Postoje tri glavne kategorije kartica: osigurane, obične i nagradne ili rabatne. Gdje ćete pasti na ljestvici ovisi o vašoj kreditnoj povijesti. Ako ste u procesu pokušaja obnove svoje kreditne sposobnosti, osigurana kartica može vam pomoći da to postignete. Ostale kategorije razlikuju se prema vrsti usluga koje pružaju. Dok nagradne kartice općenito imaju izvrsne pogodnosti, više kamate koje inače naplaćuju mogu biti skupe ako ne plaćate svoj dug u cijelosti svaki mjesec.

Tu su i poticaji za povrat novca. Ovo je definitivno jak kriterij za najbolju kreditnu karticu. Prema ovoj shemi, dobivate postotak gotovine pri svakoj kupnji koju napravite. Također možete pretvoriti svoje iskoristive bodove u popuste za letove raznih zrakoplovnih kompanija. Većina kupaca griješi misleći da su sheme nagrađivanja uglavnom slične, dok je razlika u shemama koje nude različite kartičarske kuće velika. Stoga prije svega istražite različite sheme nagrađivanja, a zatim odaberite najbolju kreditnu karticu.

Danas su banke počele nuditi kreditne kartice za prijenos stanja, koje postaju sve popularnije među ljudima koji odlučuju o najboljoj kreditnoj kartici za sebe. Kartice za prijenos stanja omogućuju vam konsolidaciju duga na jednu karticu, čime vam pomažu uštedjeti na plaćanju kamata, stoga ih stručnjaci preporučuju kao najbolju kreditnu karticu za dužnike.



Nabaviti najbolju kreditnu karticu ne bi bio težak zadatak kada biste je napunili pravim podacima. Stoga istražite o poticajima i drugim shemama, a zatim samo idite na odabir prave kreditne kartice. Možda će trebati malo vremena, ali barem možete biti sigurni da je to najbolja kreditna kartica.