HEKLANJE

Tajne dobrog izgleda, uštedite ne kupujući nove proizvode

TEMU APP 100 E KUPON

Nikad se nemojte razbacivati šamponom, gelom za čišćenje lica jer to uopće nije potrebno. Upotrebljavanjem prevelike količine ne dobivate ništa veći rezultat negoli upotrebljavanjem realne količine potrebnog proizvoda. Pokušajte upotrijebiti normalno odnosno realnu količinu i dobit ćete isti učinak a uštedjet ćete svoj omiljeni proizvod. Umjesto da bacite u smeće svoj omiljeni lak za nokte koji se zgusnio i zgrudao jednostavno u njega ukapajte nekoliko kapi acetona i vaš lak ostat će kao i prvog dana kad ste ga kupili.
Nikad nemojte kupovati novi proizvod dok ne potrošite stari, na taj način ćete uštedjeti jer stari proizvod treba potrošiti do kraja pa tek onda kupiti novi proizvod jer ako ranije kupite novi proizvod velika je vjerojatnost da ćete stari zanemariti i početi koristiti novi proizvod a stari će u tom slučaju propasti i ostati ne iskorišten.
Svoj pribor za šminkanje čistite barem dva puta mjesečno jer se na njega hvataju bakterije. Na odleđene proizvode treba ipak potrošiti više novca zato za crnu maskaru, korektor i sjajilo za usta uvijek izdvojite više novca jer oni naglašavaju vaše najuočljivije točke lica.