HEKLANJE

Trenutačno odobrenje kreditne kartice – može li vam uspjeti?

TEMU APP 100 E KUPON

Mogućnost dobivanja vlastite kreditne kartice putem online trenutnog odobrenja kreditne kartice stvarnost je vremena. Potrebno je samo nekoliko minuta da ispunite svoju prijavu, a zatim, u samo nekoliko kratkih minuta, možete dobiti svoj odgovor. Ovo bi mogla biti stvar koju ste čekali. Jeste li već dobili svoju?

Do dobivanja vaše kreditne kartice s trenutnim odobrenjem može biti potrebno samo nekoliko minuta dok ispunjavate sigurne online obrasce za odobrenje kredita. Ali prije nego što započnete s postupkom, postoji nekoliko stvari koje biste željeli znati i na koje biste trebali obratiti pozornost kada je u pitanju dobivanje najbolje kreditne kartice za vas.



Kako biste dobili najbolju ponudu za trenutno odobrenje kreditne kartice online, morat ćete malo istražiti. Isplati se potražiti najbolje ponude s kreditnim karticama s trenutačnim odobrenjem, pa ako je vaša kreditna ocjena dobra – zašto ne biste izabrali jednu od najboljih? Evo što treba tražiti.

Dobar APR

Kreditna kartica je dobra onoliko koliko je dobra njezina kamatna stopa. Kad jednom izgubi svoju prednost, vrijeme je da razmislite o drugom. Moguće je dobiti 0% APR kartice koje drže tu stopu do 15 mjeseci. Iako će brojne kartice ponuditi ovu značajku, to može trajati samo tri mjeseca ili šest mjeseci. Nakon početnog vremenskog razdoblja, imajte na umu da APR prelazi na uobičajenu stopu — stoga budite sigurni da ćete dobiti i dobru početnu stopu i stopu što je moguće nižu nakon što to razdoblje prođe.

Dopušta prijenos stanja

Prijenosi stanja s drugih kreditnih kartica jedna su stvar koja čini dobru kreditnu karticu – ako imate duga po kreditnoj kartici. Neće vam sve kartice to omogućiti. Ali opet, važno je da budete sigurni da imate 0% APR stopu prijenosa salda. Neke kartice naplaćuju naknadu za ovu transakciju.

Potražite bonuse

Vaše kreditne kartice s trenutnim odobrenjem trebale bi imati stvarno sjajne bonuse – to je ono što jednu karticu čini boljom od druge. Postoji prilično malo prostora kada je riječ o vrijednosti svih spomenutih opcija – ali ovo je šlag na torti. Bonusi se obično nazivaju gotovinskim povratom ili rabatnim karticama. Neki dolaze s izvrsnim opcijama unaprijed — dobivate ih čim obavite prvu kupnju. To može biti u obliku 10.000 bodova – koji su jednako dobri kao gotovina, ili se mogu zamijeniti za nagrade, ili vam putna kartica može dati čak 5-20.000 zračnih milja – pri vašoj prvoj kupnji. Druge kartice nude popuste za kupovinu namirnica, lijekova i goriva. Donesite svoju odluku na temelju svojih najvećih potreba i to će vam biti velika korist, u obliku dodatne uštede. To će vam pomoći da izmamite osmijeh na lice kada dobijete mjesečni izvod.



Provjerite godišnju naknadu

Neke će vam tvrtke također naplatiti godišnju naknadu za vaše kreditne kartice za trenutno odobrenje.
Potražite godišnju naknadu jer bi ona mogla oduzeti dio vrijednosti vaših beneficija ako morate platiti godišnju naknadu između 15 i 135 USD.

Uz ovoliko savjeta o tome kako dobiti svoju trenutnu odobrenu kreditnu karticu na mreži, ponovno se pitamo – što čekate? Trajat će samo nekoliko minuta.



Početak s Heklanjem

Ako ste potpuno novi u svijetu heklanja, nema potrebe za zabrinutošću! Početak je puno jednostavniji nego što možda pretpostavljate. Sve