HEKLANJE

Tri koraka za popravak vaše kreditne sposobnosti

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li potrošili malo više (ili puno više) nego što ste trebali s kreditom? Većina Amerikanaca ima nekoliko kreditnih kartica s nekoliko tisuća dolara duga, kao i zajmove za automobil ili osobne zajmove. Kada ove isplate kombinirate sa svojim svakodnevnim životnim troškovima, može biti jako teško osloboditi se duga. Evo 3 koraka koja možete poduzeti odmah kako biste krenuli na put popravljanja svoje kreditne sposobnosti.

1. Zahvaljujući promjenama saveznih zakona, svaki građanin Sjedinjenih Država sada ima pravo na besplatno kreditno izvješće svake godine. Nekada vam je tvrtka morala uskratiti kredit prije nego što ste mogli dobiti besplatno izvješće, a sada ga možete zatražiti svake godine kako biste bili u toku s onim što se stavlja u vaše kreditno izvješće. To vam omogućuje da pronađete pogreške i popravite ih prije nego što vas koštaju vaše dobre kreditne reputacije. Naručite kopiju svog kreditnog izvješća kako biste utvrdili koliko je teška vaša financijska situacija. Možda mislite da imate lošu kreditnu sposobnost, ali vaše kreditno izvješće može pokazati drugačije, i obrnuto. Ako vaše izvješće pokaže nižu ocjenu nego što biste željeli, tada možete početi poduzimati korake za poboljšanje situacije.



2. Temeljito istražite kreditno izvješće i potražite pogreške. Zaprepastili biste se koliko je ljudi u svojim izvješćima pronašlo račune koje nikada nisu imali na svoje ime. Uobičajene pogreške su računi kreditnih kartica koji se prikazuju otvorenima nakon što ste ih isplatili i zatvorili račun, a čini se da je to novac koji vam je dostupan, a koji šteti vašoj ukupnoj kreditnoj sposobnosti. Te pogreške možete popraviti tako da pišete svakoj od tvrtki koje su prijavile pogrešne informacije i tražite od njih da ih odmah isprave. Sačuvajte kopiju sve korespondencije i po potrebi potražite savjet od agencija za kreditno izvješćivanje. Nakon što ispravite pogreške, možda ćete biti zadovoljni svojim novim kreditnim rezultatom!

3. Popravite svoju dugoročnu kreditnu situaciju. Nakon što su pogreške u vašem kreditnom izvješću ispravljene, velike su šanse da još uvijek imate prilično duga kojeg se morate riješiti kako biste u potpunosti poboljšali svoj kreditni rejting i oslobodili se duga. Prva stvar koju apsolutno morate učiniti na putu do popravka vaše kreditne sposobnosti je “PRESTANITE KORISTITI KREDITNE KARTICE”. Ako ih imate, riješite ih se! Morate raditi na otplati postojećeg duga, a to će biti vrijedno vašeg vremena i truda samo ako prestanete povećavati taj dug nastavljajući trošiti koristeći svoje kreditne kartice.

Razmislite o zajmu za konsolidaciju kredita

Ako ste to još uvijek u mogućnosti, razmislite o dobivanju zajma kako biste otplatili svaku od svojih pojedinačnih kreditnih kartica. To će vam pomoći jer mijenja vaše mjesečne troškove s nekoliko pojedinačnih plaćanja kreditnom karticom, od kojih svako ima svoje kamatne stope i financijske troškove, na jednu mjesečnu uplatu kredita, sa samo jednom kamatnom stopom. Također biste trebali prihvatiti zajam s visokim kamatama u ovom slučaju, ako je to sve što možete dobiti, ako to znači otplatu SVIH postojećih dugova po kreditnoj kartici. Zašto? Zbog jednostavne činjenice da će vam jednokratna mjesečna uplata s visokom kamatom još uvijek dugoročno uštedjeti novac nego imati četiri ili pet kreditnih kartica s vlastitim kamatnim stopama i financijskim troškovima koji se dodaju iz mjeseca u mjesec. Vaša će uplata ići dalje pri jednokratnoj uplati zajma nego kad je poslana na pojedinačne kreditne kartice, bez obzira na kamatnu stopu na zajam.

Pojašnjenje etičke usluge

Općeprihvaćena je činjenica da je optimizacija za tražilice vjerojatno najučinkovitije ulaganje u internet marketing. Najvažnije od svega je pristup tvrtki