HEKLANJE

Uklanjanje dlačica kod kuće: tehnike za korištenje, drugi dio

TEMU APP 100 E KUPON

Postoje još neke mogućnosti kod kuće za uklanjanje dlačica koje biste trebali razmotriti. Naći ćete ih kako bi vam pružili kvalitetnu završnu obradu. Za odabir pogledajte svoje uvjete kao i svoje želje.

Depilacija voskom: mala bol prevazilazi dug put



Depilacija voskom je učinkovita metoda uklanjanja dlačica koja traje nekoliko tjedana. Kod kuće možete kupiti setove koji će vam pomoći u tome. Nanijet ćete tanak sloj voska, pustiti da se osuši i zatim ga otrgnuti. Da, malo boli, ali to će trajati samo sekundu. I još neko vrijeme nakon toga moći ćete iskoristiti prednosti ljepote bez dlačica.

Izbjeljivanje: Sakrij to

Iako zapravo nećete uklanjati dlake, moći ćete ih pažljivo sakriti. Izbjeljivanje je kemijska reakcija koja će ukloniti boju s kose i omogućiti joj da se stopi s vašom kožom. Možete kupiti proizvode za izbjeljivanje dlačica iznad usne ili na drugim područjima. Obavezno slijedite upute za proizvod koji koristite. Također je važno napomenuti da preplanula koža može uzrokovati isticanje izbijeljene kose.

Abrazivi: malo masti za laktove

Ako imate tanku kosu, tada abrazivi mogu biti prava metoda za uklanjanje dlaka. Koristit ćete abrazivni kamen, uglavnom plovućac. Trljajući kamen o kožu kružnim pokretima lagano ćete ukloniti dlačice bez oštećenja kože. Iako ćete nakon toga vidjeti malo crvenila, ono će vjerojatno brzo nestati. A rezultati abraziva trajat će do tri tjedna.

Elektroliza: kućna verzija

Postoji nekoliko proizvoda za kućnu elektrolizu koje možete kupiti. Pažljiva kupnja može dovesti do najboljih rezultata. Iako ovi proizvodi obećavaju trajno uklanjanje dlačica, teško ih je koristiti i ne pružaju to uvijek. Nisu tako učinkovite kao profesionalne usluge, ali su daleko jeftinije. Trebat ćete tupu verziju. To će se smjestiti unutar folikula. Proizvodi koji se nazivaju električne pincete ne rade ni približno tako dobro. Morat ćete se uvjeriti da je kosa u ciklusu rasta i pažljivo slijediti navedene upute. Trebalo bi pokušati malo područje od po jedno. Trebat će vam dosta vremena i neće biti bezbolno kao što mislite.



Uklanjanje dlačica može se obaviti kod kuće. Postoje mnoge metode i načini kojima se možete učinkovito riješiti neželjenih dlačica koje se nalaze na dijelovima vašeg tijela na kojima ne želite. Iako postoji mnogo opcija, u potpunosti ovisi o vama, vašim preferencijama i proračunu da odlučite koja je prava za vas.