HEKLANJE

Usavršite svoj osmijeh na bezbolan način

TEMU APP 100 E KUPON

Stomatolog. Sama riječ budi sjećanja na bučne bušilice i bolne mišiće čeljusti – i bol.

Dovoljno je teško natjerati se samo na rutinsko održavanje, ali na estetsku stomatologiju? Čak i ljudi koji žele poboljšati izgled svojih zubi i osmjeh oklijevaju kad se suoče s mogućnošću postavljanja ljuskica.



Tradicionalne ljuskice obično uključuju bušenje ili brušenje osjetljive strukture zuba, često zahtijevajući anestetik i lijekove protiv bolova nakon postupka. Budući da je struktura zuba uništena, ljuskice su nepovratne.

Novija alternativa pod nazivom Lumineers by Cerinate pruža bezbolan način trenutnog ispravljanja zubi i trajnog izbjeljivanja zubi. Izrađeni od patentiranog Cerinate porculana iz Den-Mat Corp., Lumineers su tanki, ali čvrsti i mogu se koristiti preko krunica i mostova. Postupak je neinvazivan i ne zahtijeva anesteziju ili injekcije za umiranje.

Još jedna prednost Lumineersa je ta što vaši originalni zubi ostaju netaknuti.

Čini se da stomatolozi hvale postupak. Crystal Condit, zubar iz Raleigha, NC, veliča Lumineers.

“Bila sam iznenađena kako je prošao moj prvi [zahvat]”, rekla je. “Trideset minuta ‘pripremnog’ vremena i jednosatni porod bez anestezije. Pacijentici se to svidjelo.”

Dental Products Report, stručna publikacija, nedavno je Lumineersu dodijelila mjesto na svom popisu “10 najboljih proizvoda”.

“Više nema razloga patiti za ljepotom”, rekao je dr. David Nussblatt, stomatolog iz New Yorka. “Lumineers jednostavno i udobno pruža nevjerojatno prirodan, zvjezdani osmijeh.”



Problem oko skladišta

Pozdrav, trebam savjet. Otvorila sam obrt, registrirala uslugu kao glavnu djelatnost, napravila web shop i shvatila da nemrem prodavati vlastite

Biokovo

Raznolikost prirodne bastine, brojnih endemskih vrsta, reljef, ocuvanost flore i faune, samo su maleni dio spajalice prilikom proglasenja planine Biokovo