HEKLANJE

Usporedite kreditne kartice s povratom novca prije nego što odlučite

TEMU APP 100 E KUPON

Ako razmišljate o podnošenju zahtjeva za povrat gotovine kreditnom karticom, morate pažljivo proučiti sve opcije koje su vam dostupne. Možda mislite da su sve kreditne kartice za povrat novca iste. Uostalom, svi oni rezultiraju novcem u vašem džepu, zar ne? Pa ne baš. Da, zaradit ćete novac s bilo kojom kreditnom karticom za povrat novca koju odaberete. No, koliko novca zarađujete i kako uopće zarađujete novac može se razlikovati.

Kada je sve počelo



Kreditne kartice s povratom gotovine doživjele su prvi udar kada je AT&T Universal ponudio svoju karticu koja nije plaćala godišnje naknade. Sama ova činjenica bila je prilično nova u svijetu kreditnih kartica. Povrh svega, nudili su povrat gotovine za sve kupnje obavljene karticom, a zarađene nagrade išle su za plaćanje telefonskog računa vlasnika kartice.

Ubrzo nakon AT&T-ove revolucionarne kreditne kartice s povratom gotovine, Discover Card počela je nuditi posebnu kreditnu karticu s povratom gotovine koja je vlasnicima kartica omogućila povrat gotovine na kraju godine. Odavde su kreditne kartice evoluirale u ponudu izvanrednih poticaja za povrat novca do 5% od kupnji obavljenih karticom. Iako mnogi ljudi još uvijek smatraju Discover Card jednom od najboljih kreditnih kartica za povrat gotovine, Visa i MasterCard također imaju nekoliko vlastitih kreditnih kartica za povrat gotovine. Na današnjem tržištu, koje je vrlo konkurentno, kartičarske kuće gledaju na novac koji daju svojim klijentima kao na poslovni izdatak neophodan za dobivanje klijenata i njihovo održavanje.

Analizirajte navike trošenja

Kada je riječ o odabiru kreditne kartice s povratom novca, prvo biste trebali analizirati svoje navike potrošnje. Prije svega, nikada ne biste trebali koristiti kreditnu karticu za povrat gotovine ako niste u mogućnosti u cijelosti podmiriti saldo na kraju svakog ciklusa naplate. Kreditne kartice s povratom gotovine imaju višu kamatnu stopu od kreditnih kartica bez posebnih nagrada i poticaja. Stoga će nošenje salda na vašoj kreditnoj kartici za povrat novca rezultirati visokim financijskim troškovima, što će poništiti novac koji zaradite.

Odlučite što želite zaraditi

Prilikom odabira kreditne kartice s povratom gotovine također morate razmotriti koju vrstu nagrade želite primiti. Ako biste radije zaradili bodove, koje kasnije možete zamijeniti za robu ili usluge, i zrakoplovne milje, morate nabaviti nagradnu kreditnu karticu. Međutim, ako ste zainteresirani za primanje hladnog, čvrstog novca, onda je kreditna kartica s povratom novca prava stvar za vas.

Istodobno, ne funkcioniraju sve kreditne kartice s povratom gotovine na isti način. Ako želite da vam se automatski pošalje ček bez problema, svakako odaberite karticu koja radi upravo to. Neke kreditne kartice s povratom gotovine zahtijevaju da pripazite na vlastite nagrade i da zatražite provjeru kada stanje dosegne određeni prag. Ili, možda biste trebali razmisliti o kreditnoj kartici s povratom gotovine koja jednostavno koristi novac koji zaradite za otplatu duga na kreditnoj kartici. Ova vrsta kreditne kartice ne zahtijeva nikakav rad s vaše strane i može biti mnogo jednostavnija opcija i bolji izbor za one koji nemaju vremena trošiti na praćenje nagrada sa svoje kreditne kartice.



naknade

Također morate uzeti u obzir sve naknade koje bi mogle biti povezane s kreditnim karticama za povrat gotovine koje tražite. Ako postoje godišnje naknade ili mjesečne naknade, velike su šanse da nećete zaraditi dovoljno novca da bi se kartica isplatila. Najbolje kreditne kartice za povrat gotovine nemaju skrivenih naknada i nude visok postotak povrata.

UVOD U SEO OPTIMIZACIJU

SEO ( search engine optimization ) ili SEO ptimizacija za online pretraživače kao što je u prvom redu Google je