HEKLANJE

Uvezivanje dokumenata dužih od 11″ korištenjem plastičnog češljastog uveza

TEMU APP 100 E KUPON

Većina sustava češljastog uvezivanja i potrošnog materijala na tržištu dizajnirana je za uvezivanje dokumenata veličine slova. Međutim, povremeno me klijenti zovu i pitaju postoji li način za češljano uvezivanje dokumenata koji su duži od 11″. Uvezivanje ovih dokumenata moguće je s mnogim različitim plastičnim sustavima za uvezivanje na tržištu. Međutim, postoji niz stvari uzeti u obzir kada pokušavate češljati uvezivati takve dokumente. Evo kratkog pregleda tri stvari koje ćete trebati za uvezivanje ovih prevelikih dokumenata plastičnim češljevima.

Prvo vam je potreban češalj za vezanje odgovarajuće duljine. Plastični češljevi drugih duljina kao što su A4, A3 ili legal također su dostupni, ali mogu zahtijevati minimalne narudžbe ili troškove prilagođene narudžbe. Općenito govoreći, crno-bijeli pribor za uvezivanje s češljem jeftiniji je i lakše ga je pronaći u prilagođenim duljinama nego plastični češljevi za uvezivanje u boji. Međutim, ako trebate češalj u boji prilagođene duljine, stvarno trebate nazvati i provjeriti dostupnost i vrijeme isporuke.



Drugo, potreban vam je način bušenja dokumenata. Ovisno o duljini vašeg ruba za uvez, postoji niz strojeva za uvez koji vam mogu pomoći u izvršavanju ovog zadatka. Ako tražite način za uvezivanje dokumenata legalne veličine, na tržištu postoji nekoliko jeftinih strojeva za uvezivanje s bušilicama od 14″.

Na primjer, i stroj za češljasto uvezivanje 240PB tvrtke Tamerica Products ili Megabind tvrtke Akiles podržavaju češljeve za uvezivanje od 14″. Ako trebate uvezati duže dokumente kao što su listovi od 11″ x 17″ ili kalendari velikog formata, postoje dvije mogućnosti. Možete upotrijebite jedan od mnogih otvorenih češljastih probijača za uvezivanje na tržištu i bušite svoje knjige u dva dijela (jednostavno bušite jednu stranu, zatim preokrenite knjigu i bušite ostatak dokumenta). Alternativno, Rhin-O-Tuff čini HD7500 je jedini komercijalno dostupan bušilica širine 24″ na tržištu. Posebno je dizajniran za bušenje dokumenata velikog formata kao što su kalendari i nacrti, a za njega je dostupna plastična češljasta matrica za uvezivanje.

Treće, trebat će vam plastični otvarač za uvezivanje s češljem za otvaranje češljastih uveza kako biste dovršili postupak uvezivanja. Još jednom, ako želite uvezati dokumente veličine 14″ ili manje, strojevi za uvezivanje s češljem legalne veličine na tržištu će uključivati otvarač za uvezivanje s češljem. Alternativno, postoji nekoliko samostalnih otvarača za uvezivanje s češljem po razumnoj cijeni dostupnih na tržište koje neće uništiti banku.

Nažalost, trenutačno na tržištu nema otvarača s češljem duljim od 14″. To znači da je umetanje dokumenata na češljeve dulje od 14″ proces u dva koraka. Jednostavno upotrijebite otvarač s češljem da otvorite lijevu stranu knjige i umetnite svoj dokument na prstenove koji su otvoreni, a zatim ponovite za desnu stranu knjige. Ovo može biti malo nezgodno kada pokušavate umetnuti dokument na srednje prstenove češlja, ali nije loše kada to shvatite.

Kleopatrine tajne ljepote

Legendarna kraljica Egipta bila je poznata po svom izuzetnom tenu. Jedan od njezinih tajnih tretmana ljepote, kupka od mlijeka i

Pribor za zaštitu mobitela

Danas su na tržištu dostupni mobilni telefoni raznih tvrtki. Čini se da s vremena na vrijeme novi brend ulazi na