HEKLANJE

Uvijači su individualni kao i žene koje ih koriste

TEMU APP 100 E KUPON

Kada je u pitanju što bolji izgled, postoje neki standardni alati zanata. Htjet ćete pronaći pravu šminku za svoj ten. Htjet ćete pronaći najbolju odjeću i pravog frizera. Također ćete htjeti biti sigurni da imate prave proizvode za oblikovanje vaše kose – šampon i regenerator, gelove ili pjenu ili druge proizvode, odlično sušilo za kosu i, naravno, odgovarajuće uvijače.

Čini se da neki ljudi misle da su svi uvijači isti. Oni ne shvaćaju da jeftina glačala za kovrče poput onih koja se mogu kupiti u diskontnim trgovinama nisu napravljena da traju na isti način na koji traju glačala za kovrče iz kozmetičkih trgovina. Ne razumiju da, čak i kada je riječ o kovrčama iz kozmetičke trgovine, mogu postojati velike razlike između jednog i drugog kovrča.



Neki uvijači rade na način koji je sličan četki za oblikovanje i sušilu za kosu – koristeći vrući zrak za oblikovanje vaše kose. Neki su izrađeni s uskim štapićima za čvršće kovrče; drugi su izrađeni sa širim štapićem koji pruža duge lepršave valove u vašoj kosi. Možete pronaći uvijače za stvaranje spiralnih kovrča, opružne uvojke, pa čak i uvijače koji se sami po sebi ne uvijaju mnogo — uvijače koji se koriste za ravnanje kose.

Međutim, čak i kada pronađete pravi uvijač za kosu kako biste zadržali svoju frizuru, možda ćete biti zbunjeni koja je vrsta uvijača najbolja za vašu kosu. Osim četke za kovrčanje na vrući zrak, vidjet ćete da postoji niz drugih opcija: keramika, para, metal. Postoje tradicionalna glačala za kovrče koje ćete uključiti u zid, a tu su i glačala za kovrče na butan i propanska kovrča koja ćete moći koristiti bilo gdje.

Glačala za kovrče na butan i propan odlična su prednost za spremanje dok ste u pokretu. Kasnite u ured? Ponesite svoje kovrče sa sobom i ugurajte se nekoliko minuta u toalet prije nego što stignete do svog stola. Izlazak nakon posla? Ponesite svoj butan figaro sa sobom u ured, zagrijte ga, uredite kosu prije nego izađete iz ureda i nećete se morati vraćati kući.

Međutim, još važnije, ako puno putujete, vidjet ćete da je glačalo za kovrče na butan ili propan idealna opcija. Zašto je glačalo na plin tako dobar izbor? Postoje tri razloga koji su iznad ostalih:

1. Nakon što se naviknete na butan kovrče, nećete se htjeti vratiti na drugi stil.

2. Glačala za kovrče na propan lako možete ponijeti sa sobom kamo god idete. Ne samo da ga je lako ponijeti sa sobom u ured, već ga je lako ubaciti u torbu ili kovčeg kada putujete.

3. Kad putujete s uvijačem za kosu na butan ili uvijačima na propan, nećete morati brinuti o pronalaženju odgovarajućeg adaptera kada putujete izvan Sjedinjenih Država, jer ne morate uključiti svoje uvijače za kosu.



Još uvijek niste sigurni je li ovaj stil uvijača pravi za vas – ili, što se toga tiče, pravi za putovanja? Pokušajte razgovarati o izboru sa svojim stilistom ili s drugima koji ih koriste. Sigurno ćete čuti priče o tome kako je zgodno ne brinuti o tome hoćete li se sjetiti isključiti svoje glačalo za kovrče prije nego što napustite dom. Slično tome, nećete se morati brinuti da ćete se spotaknuti o kabel, da će se netko drugi spotaknuti na kabel ili da će kućni ljubimac odlučiti da je žvakanje električnog kabela dobra ideja.

Na kraju krajeva, vaš uvijač za kosu bi trebao biti prednost, a ne obaveza. Vaš uvijač za kosu – nakon što pronađete onaj koji odgovara vašoj kosi i frizuri – također bi trebao biti nešto što ne morate mijenjati prilično redovito. Stoga ima smisla razmotriti više od “bilo kojeg” uvijača; razmislite o pronalasku uvijača koji će zadovoljiti vaše potrebe gdje god se nalazili – bilo da putujete u drugi kraj grada ili na put oko svijeta.

Web 3.0

Kratka priča o Semantičkom Webu. Neki stručnjaci smatraju da će Web 3.0 donijeti revoluciju u načinu na koji tražimo i

Adsense, Velika tajna

Autorsko pravo 2006. Karl Stadler Koja je velika tajna ogromne zarade uz Adsense? Istina je da nema velike tajne. Pogledajmo