HEKLANJE

Web alat Adsense: Povećajte prihode od Adsensea od danas!

TEMU APP 100 E KUPON

Postojao je pojedinac po imenu Joel Comn koji je jednom zarađivao samo 30 dolara dnevno s Adsenseom, programom koji vam omogućuje da zaradite kada posjetitelji vaše stranice klikaju na reklamne veze koje se nalaze na web stranici domaćina. Sve dok jednog dana ne odluči isprobati druge načine povećanja svoje Adsense zarade.

Nakon što je upotrijebio nekoliko Adsense alata, Joel je udvostručio svoju proviziju s 30 USD na 60 USD dnevno. Ali biste li vjerovali da je njegova provizija zapravo skočila u nebo za više od 500 dolara dnevno? Njegova je zarada porasla, tako da je prošlog prosinca 2004. godine iznosila 18.343 dolara i vrlo je moguće da će njegovi prihodi nastaviti rasti nakon tog razdoblja. Zvuči nemoguće, ali pojedinac je to uspio.



Osnove AdSensea

Joel Comn sada je jedan od uspješnih internetskih trgovaca koji dio svojih prihoda ostvaruju putem programa Adsense. Ali morate imati na umu da ne možete zaraditi čak 18.000 USD mjesečno ako samo dopustite Adsenseu da postavlja svoje oglase na vašu web stranicu. Postoje stvari koje trebate uzeti u obzir kako biste zaradili onoliko novca koliko je zaradio Joel.

Morate se prijaviti za Adsense račun. Ne zaboravite da morate ulagati u vlastitu domenu kako vaša prijava ne bi bila odbijena. Pobrinite se da je sadržaj vaše web stranice organiziran i da se smatra profesionalnim.

Nakon što vaša web stranica bude prihvaćena, Adsense će vam dati kod koji ćete postaviti na svoju web stranicu, omogućujući im da počnu postavljati oglase na vašu web stranicu koji su relevantni za njen sadržaj. Na primjer, ako je vaša web-lokacija o klimatizacijskim uređajima, Adsense bi mogao postaviti oglase koji se bave različitim vrstama i modelima klimatizacijske opreme.

Adsense web alat

Dio programa Adsense je korištenje Adwordsa, odnosno relevantnih riječi koje su integrirane s Adsense oglašavanjem. Kako biste privukli više posjetitelja koji generiraju pojavljivanja ili “klikove” na oglase na vašoj web stranici, morate obavijestiti Adsense o tome koji su AdWordsovi relevantni i povezani sa sadržajem vaše web stranice. U ovom slučaju može vam pomoći Adsense web alat.

Adsense web alati pružaju vam Adsense HTML (Hyper Text Markup Language) oglasni kod za postavljanje na web stranice na kojima želite prikazivati oglase. Adwords koji će se generirati korištenjem web alata temelji se na analizi ključnih riječi, učestalosti riječi i ukupnoj strukturi veza na webu. Adsense će imati ideju o čemu se radi na vašoj web-stranici i može točno uskladiti oglas na svakoj stranici.



Možda ćete se zapitati kako Adsense zna što odgovarajući Adwords treba prikazati na vašoj stranici. Ako je Adsense pretražio vašu stranicu, automatski zna koji će se Adwords prikazati na vašoj stranici. Međutim, ako vaša web-lokacija još nije paukovana, Adsense prvo koristi URL vaše web-lokacije kako bi odlučio koji je AdWords prikladan. Ovdje će vaša vlastita domena biti važna. Morate investirati u vlastitu domenu. Imajte na umu da to ima značajan utjecaj na vaše prihode od Adsensea.

Važno je da koristite Adsense web alat kako biste mogli maksimalno povećati svoju moguću zaradu s Adsenseom. Nemojte se oslanjati samo na prikazane oglase. Ne zaboravite da ga morate učiniti “klikabilnim” svakom korisniku interneta koji će posjetiti vašu stranicu. Počnite dobro i zaradite čak 18.000 USD mjesečno putem Adsensea!

Treba li oprostiti nevjeru?

Svaka veza zasniva se na međusobnom povjerenju. Ukoliko povjerenje između partnera ne postoji, to se ne može nazvati dobrom vezom.