HEKLANJE

Zabavljate li se prateći publiku?

TEMU APP 100 E KUPON

Jump on the bandwagon je kako se to kaže! Pridružite se gomili. Idi s većinom. Radi ono što svi drugi rade. Postoji mnogo načina da se to kaže, ali ako radite jednu od tih stvari, velike su šanse da niste uspješni koliko biste željeli biti. U poslu i uspjehu, ako slijedite većinu, završit ćete baš kao većina….. životni prosjek. Živjet ćete u prosječnoj kući ili je iznajmiti, zarađivati prosječan prihod, voziti prosječan auto i biti kao svi ostali. Nekim ljudima to pali. Ako ste zadovoljni takvim načinom života, onda ovaj posao nije za vas.

Sada se obraćam onima koji žele ići drugim smjerom od većine i koji nisu zadovoljni životnim prosjekom. Ako želite imati izvanredne rezultate, nemojte ići s masama. Znamo što rade? Oni rade za nekog drugog tko je odlučio ići drugačijim putem od mase. Oni rade za vas, u budućnosti. Vi ćete biti taj koji postaje sve bogatiji i bogatiji zbog tuđih odluka da se drže popularne stvari. Postat ćete sve bogatiji i bogatiji ako i samo ako odlučite raditi nešto drugo od onoga što svi drugi rade.



Mnogi veliki u povijesti nisu bili podržani u svojim idejama i viziji sebe i budućnosti. Ali ipak, nastavili su sa svojom ambicijom i strastima i postali su veliki. Pronađite svoju strast, pronađite vozilo koje će tu strast ostvariti, a zatim trčite s njom bez obzira na to što kaže logika ili što drugi kažu. Pokušat će vas vratiti u kolonu. Nemoj slušati! Pritisnite naprijed! Budite dosljedni u jednom i bit ćete uspješni. Ako vjerujete u sebe, ako je vaše “ZAŠTO” dovoljno jako i ako imate plan onda ćete uspjeti.

Mentor sam ljudima koji ne žele biti prosječni. Učim vas poslovnom vozilu koje vam može pružiti bilo koji životni stil koji želite. Dopustite mi da ponovim da……bilo koji stil života koji želite! Ako želite putovati u Cancun nekoliko puta godišnje i raditi na plaži, to možete učiniti s ovim poslom. Osigurat će niz stvari……novac i vrijeme kako biste mogli učiniti upravo ono što želite. Ne vjeruješ mi? Zatim slijedite sve ostale. Bit će im drago što ste se vratili!