HEKLANJE

Zaradite nagrade svaki put kada koristite svoju kreditnu karticu

TEMU APP 100 E KUPON

Kako je konkurencija u industriji kreditnih kartica u Ujedinjenom Kraljevstvu dosljedno rasla posljednjih godina, pružatelji usluga kreditnih kartica tražili su sve više načina da privuku kupce svojim vlastitim paketom proizvoda. Većina je to učinila snižavanjem cijena uz danas dostupne stope kreditnih kartica koje bi bile nezamislive prije samo nekoliko godina. Sada je moguće pronaći kamatne stope na kreditne kartice od 0% ne samo za prijenos stanja nego i za kupnje. Iako su ove stope možda dostupne samo za ograničena uvodna razdoblja od nekoliko mjeseci, lako je vidjeti kako su cijene nastavile padati na tržištu dok pružatelji usluga kreditnih kartica traže nove načine za privlačenje kupaca.

Jedna od metoda koju su tvrtke koje se bave izdavanjem kreditnih kartica vrlo rado koristile kako bi privukle klijente je nuđenje programa nagrađivanja i poticaja. Ove su sheme općenito usmjerene na višu razinu tržišta i bogatije kupce i više će ih zanimati klijenti koji obično svaki mjesec u cijelosti otplaćuju svoje račune za kreditne kartice, čime se ne naplaćuju kamate. To znači da budući da ti korisnici već ne plaćaju kamate, oni će tražiti drugu značajku koja će istaknuti kreditne kartice i privući ih. Nagradne kreditne kartice posebno su dizajnirane za ovu svrhu.



Nagradne kreditne kartice dat će vam nagrade na temelju iznosa koji potrošite na kreditnoj kartici. Općenito ćete vidjeti da postoje tri metode prikupljanja nagrada. Ili ćete dobiti novac natrag na karticu, kao što je određeni postotak svega što potrošite. Druga metoda nagrađivanja kupaca bit će da im se daju bodovi ili neki drugi oblik tokena za prikupljanje. Ti se bodovi zatim mogu iskoristiti za darove kao što su prtljaga, losion poslije brijanja i bilo što drugo što kartičarska kuća može ponuditi. Iako mnogi od ovih programa nagrađivanja nude vrlo atraktivne darove i velik izbor izbora, vjerojatno je bolje dobiti nagradu u gotovini jer tada možete potrošiti novac na što god želite.

Posljednja uobičajena metoda nagrađivanja su zračne milje. Zračne milje su vrlo popularna nagrada jer je većina kupaca izjavila da ih vole iskoristiti za besplatne letove ili čak za nadogradnju leta na karte za poslovnu ili prvu klasu. Za koju god vrstu nagradne kreditne kartice se odlučite, pažljivo pogledajte iznos ili brzinu kojom će se nagrade akumulirati, na primjer, neke će vam kreditne kartice ponuditi jednu zračnu milju za svaku funtu koju potrošite, dok će druge nuditi četiri. Ovo je velika razlika. Također vodite računa o ostalim odredbama i uvjetima.

Nedavno je objavljeno izvješće u kojem se navodi da mnogi ljudi ne koriste svoje bodove vjernosti. Ovo naravno poništava smisao korištenja nagradne kreditne kartice. Utvrđeno je da je najčešće korištena nagradna kreditna kartica zapravo Goldfish, a kod mnogih drugih kreditnih kartica otkriveno je da je samo 10 posto koristilo svoje nagradne bodove.

Affiliate marketing 101

Affiliate marketing jedna je od najboljih prilika za kućno poslovanje. Uz malo osnovne obuke, možete jednostavno osnovati partnerski posao i