HEKLANJE

Zaradite novac kreditnim karticama

TEMU APP 100 E KUPON

Teško je zamisliti da zarađujete s kreditnom karticom ako ispravno upravljate svojim dugom, ali otkako je Egg preskočio svoje konkurente s 0% Egg karticom na Božić 2000., zapravo možete zaraditi s kreditnim karticama – prijenos stanja je kako to radite!

Naravno, danas su gotovo svi konkurenti Egg Card-a morali slijediti vodstvo Egg-a i ponuditi ne samo početne kamatne stope od 0%, već i vlasnicima kartica drugih kartica ponuditi kamatna razdoblja od 0% ako pristanu prenijeti svoja nepodmirena dugovanja na novu karticu. davatelj kartice. Kao rezultat toga, ako iskoristite početnu ponudu jedne kartice od 0% tijekom trajanja ponude i zatim prenesete stanje na drugog pružatelja kartice, a postoji mnogo izdavatelja kartice, trebali biste moći promijeniti svoje upravljanje dugom kako biste mogli zaraditi novac kreditnim karticama – prijenos stanja može vam uštedjeti bogatstvo.



Rekavši to, neki su se izdavatelji kreditnih kartica sada pomirili s činjenicom da su vlasnici postali pametni u upravljanju dugom i prebacuju svoja stanja na nekoliko različitih pružatelja usluga kako bi maksimizirali svoje kamatno razdoblje od 0% te su uveli određene protumjere; neki od njih uključuju:

Naknada za prijenos stanja

To se nameće ako saldo svoje kreditne kartice prenesete drugom izdavatelju. Trenutačno stope prijenosa stanja mogu iznositi čak 2% stanja prijenosa, uz minimalnu naknadu od pet funti i maksimalnu naknadu od pedeset funti. Dakle, iako nećete platiti kamate za početno razdoblje, morat ćete platiti prilično visoku naknadu (usporedivu s kamatama koje su vam mogle biti naplaćene) ako zatim pokušate prijeći na drugog izdavatelja. Kao takav, pripazite na ovo prije nego što pristanete na prijenos svog salda.

Ponuda od 0%.

Izdavatelji kreditnih kartica sada zamućuju vodu na što se odnosi 0%. Kod nekih izdavatelja kartica 0% se primjenjuje na prijenos salda, ali ako koristite svoju novu karticu za kupnju bilo čega, bit će vam naplaćena standardna kamatna stopa na tu kupnju od 1. dana; drugi naplaćuju standardnu kamatnu stopu od 1. dana na prijenos stanja, ali 0% na sve nove kupnje tijekom promotivnog razdoblja; a treći će vam naplatiti 0% od 1. dana i na prijenos salda i na nove kupnje tijekom promotivnog razdoblja. Očito, ako je moguće, doista želite biti zainteresirani za treću vrstu promocije samo ako ste ozbiljni u vezi zarađivanja s kreditnim karticama zahvaljujući svojim lukavim prijenosima stanja!

Kasno plaćanje

sitnim slovima brojnih izdavatelja kartica sada stoji da ako propustite plaćanje ili zakasnite s plaćanjem na svojoj kreditnoj kartici, automatski gubite svoja promotivna prava!



Dakle, da biste zaradili s kreditnim karticama – prijenos stanja mora biti pravovremen i prijateljskim izdavateljima. Na kraju, pazite na svoj saldo i datume otplate i ako još niste uspjeli u cijelosti otplatiti saldo, dajte si mjesec dana da se pripremite za sljedeći skok kamatne stope od 0%!

Najveće modne ikone ikad

Madonna, Lady Diana , Naomi Campbel, Michael Jackson… Sve su to legendarna imena koja su ostavila traga u modnom svijetu.