HEKLANJE

Zaradite novac s nagradnim kreditnim karticama

TEMU APP 100 E KUPON

Danas većina tvrtki koje izdaju kreditne kartice nudi nekoliko različitih nagradnih kreditnih kartica za koje se ljudi mogu prijaviti, uključujući popust na benzin, nagrade za putovanja i kreditne kartice za povrat novca.

Nagradne kreditne kartice slične su karticama za povrat novca. U osnovi, skupljate bodove prema strukturi nagrađivanja, na temelju toga koliko koristite karticu tijekom određenog vremenskog razdoblja.



Ako stvarno želite skupljati bodove, možete upotrijebiti svoju kreditnu karticu gdje god i kad god je to moguće. To ne znači trošiti novac bez razloga. To znači da svoju karticu trebate koristiti kad god kupujete.

Nagradne kreditne kartice mogu biti izvrstan alat koji mudrim potrošačima omogućuje da zarade novac ne radeći apsolutno ništa. Važno je znati kada i kako ih koristiti.

Međutim, nagradne kartice nisu za svakoga i ako namjeravate iskoristiti prednosti nagradnih kartica, važno je razumjeti jesu li te kartice prava stvar za vas ili ne. Zapamtite da nagradne kreditne kartice obično imaju višu kamatnu stopu, a neke od njih imaju godišnju naknadu.

Osobe koje znaju da mogu svaki mjesec u cijelosti otplatiti svoja dugovanja mogu imati ove kartice. Potrošači koji imaju problema s plaćanjem trebali bi potražiti kreditnu karticu s niskom kamatnom stopom.

Ne dovodite nagrade u opasnost! Bodovi lako dolaze, tako mogu i nestati. Ako kasnite s mjesečnom isplatom, možete izgubiti nagrade za taj mjesec. A ako ne platite karticu, svi će bodovi nestati.

Nagradne kreditne kartice imaju prednost ako koristite nagrade. Beskorisno je imati kreditnu karticu koja vas obdaruje zrakoplovnim miljama ako nikada ne letite. Prvo o čemu biste trebali razmišljati pri odabiru nagradne kreditne kartice jest koliko će nagrade biti korisne.

Ako vam kreditna kartica daje bodove koji se mogu koristiti samo kod određenih prodavača, provjerite kupujete li kod tih dobavljača prije podnošenja zahtjeva za kreditnu karticu.



Najrasprostranjenija vrsta nagrada su novčane nagrade. Kada se prijavljujete za kreditnu karticu koja nudi novčane nagrade, otkrijte kako se nagrade isplaćuju. Neke kreditne kartice daju nagrade u obliku čeka, dok druge dodaju nagrade na vaš račun.

Prilikom odabira nagradne kreditne kartice obratite pozornost na cijenu kreditne kartice. Izbjegavajte kreditne kartice koje koštaju više nego što donose korist.

Odaberite nagradnu kreditnu karticu koja vam omogućuje prikupljanje neograničene količine nagrada koje nikad ne ponestaju. Možete izgubiti neke ili čak sve svoje nagrade ako kreditna kartica ograniči iznos nagrada koji možete dobiti ili vremensko razdoblje u kojem ih možete koristiti.



Dakle, nagrade kreditnim karticama su vrsta materijalnog poticaja za korištenje kreditnih kartica. Prije nego što podnesete zahtjev za kreditnu karticu, budite sigurni da realizirate program nagrađivanja i na koji način se nagrade akumuliraju.

Ponuda poslovnih usluga i likvidnost

“Svima biti sve” zvuči dobro, ali u većini slučajeva smanjuje likvidnost poslovanja. Poslovna likvidnost obuhvaća broj potencijalnih kupaca, procjenu poslovanja