HEKLANJE

Zašto je važno imati Hotel Rewards kreditnu karticu

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste osoba koja puno putuje i često odsjeda u hotelima, onda vam hotelska nagradna kreditna kartica može biti dobra. Jeste li upoznati s hotelskim nagradnim kreditnim karticama? Znate li kako ih možete najbolje iskoristiti? Ovaj članak govori o kreditnim karticama s hotelskim nagradama i prednostima koje nude. Ovdje ćemo pregledati nekoliko hotelskih nagradnih kreditnih kartica zajedno s njihovim najboljim značajkama u ovom trenutku. Kao i sve nagradne kreditne kartice, pogodnosti su podložne promjenama.

Hilton HHonors Platinum Card od American Expressa



Hilton HHonors je hotelska nagradna kreditna kartica koja također svojim članovima kartice daje priliku da zarade bodove za kilometražu za besplatno putovanje ne samo s jednom već s 50 različitih podružnica zračnih kompanija. Postoji više od 2800 Hilton hotela koji sudjeluju u programu u kojima možete odsjesti i zaraditi bodove gdje god se nalazili. Ova hotelska kreditna kartica izvrsna je za one koji često lete i često moraju provoditi dane u hotelima i gostionicama.

Chase TravelPlus Visa kartica

Posjedovanje Chase TravelPlus Visa kartice omogućuje vam da zaradite nagrade za putovanja kao što su hotelski smještaj, zrakoplovne karte, krstarenja i najam automobila. Dodjeljuje 2 milje boda za svaki $1 kupnje putovanja i 1 milju za svaki $1 potrošen na opće kupnje. Ima razumnu godišnju naknadu od 29 USD i 0% APR-a za razdoblje do 12 mjeseci. Ono što je sjajno u vezi s ovom nagradnom kreditnom karticom za putovanja je to što nema datume zamjene, tako da te bodove možete skupljati bez ograničenja.

Citi Hilton HHonors Visa Signature Card

Citi Hilton HHonors Visa Signature Card omogućuje vam osvajanje nagradnih bodova svaki put kada svoju karticu koristite za kupnju. Također, odmah nakon prve kupnje dobivate 15.000 bonus bodova. Ostvarite posebne privilegije kao vlasnik Citi Hilton HHonors Visa Signature Card od svih 2800 Hilton Family hotela diljem svijeta. Također nema godišnje naknade.

Starwood Preferred kreditna kartica za goste

Odsjedate li obično u hotelima Starwood? Starwood Preferred Guest Credit Card od American Expressa daje svojim vlasnicima priliku zaraditi čak 10.000 bonus bodova u prvoj godini. Dobivate 3 Starpointa svaki put kada koristite svoju karticu u bilo kojem Starwood hotelu i odmaralištu. Također dobivate 1 Starbod za svaki dolar potrošen na opće kupnje i duple Starbodove od kupnji kod Starwood partnera koji sudjeluju. Nakon što iskoristite 15.000 $, bit ćete nagrađeni s 15.000 bonus Starbodova. Nema godišnje naknade za prvu godinu i 45 USD godišnje naknade nakon toga. Ako ste čest klijent hotela Starwood, onda je ova hotelska nagradna kreditna kartica definitivno za vas.



Saznajte više o Vašoj preferiranoj kreditnoj kartici Hotel Rewards

Četiri hotelske nagradne kreditne kartice o kojima smo govorili samo su neke od najpopularnijih među poslovnim ljudima i čestim putnicima. Zapamtite da svaki vlasnik kreditne kartice ima jedinstvene potrebe. Značajke o kojima smo ovdje govorili samo su glavne prednosti kartice. Za potpuni, ažurirani popis značajki i pogodnosti, posjetite Reward Credit Card Site.com.

Kao i sa svim drugim kreditnim karticama, trebali biste usporediti stope i naknade kako biste vidjeli koja vam najbolje odgovara. Na kraju, ali ne i najmanje važno, pobrinite se da odaberete hotelsku nagradnu kreditnu karticu koja vam daje najviše bodova u vašem omiljenom hotelu.



Bloganje s gostima

Vjerojatno već znate da je uloga poslovnog bloganja postala vrlo važan element u vašim mrežnim marketinškim strategijama. Problem s nekim

Heklanje kao Dar

Heklanje postaje dar koji heklači nesebično dijele sa svijetom oko sebe. Kroz ovu vještinu, heklači shvaćaju da je darivanje više