HEKLANJE

Zaustavite “prame” – to jest od izgaranja boja!

TEMU APP 100 E KUPON

Pronalaženje savršenog farbara za kosu može biti jednako teško kao pronalaženje igle u plastu sijena, a priuštiti si plaćanje tog profesionalca svakih pet tjedana za održavanje može biti još teži izazov.

Evo nekoliko savjeta i trikova kako bi vaš posljednji posjet salonu potrajao samo malo duže.



Možda ste već čuli za antioksidanse u kasnonoćnim reklamama za proizvode protiv starenja. Ali što su zapravo antioksidansi? Ukratko, antioksidansi neutraliziraju učinke slobodnih radikala na našu kožu. Mnogi kozmetički proizvodi koji se danas prodaju zapravo sadrže antioksidanse, međutim, oni su sadržani u obliku koji nije pogodan za prevenciju starenja. Umjesto toga, nalaze se u određenoj kremi kako bi je zaštitili od kvarenja. Iako ova mala količina antioksidansa ima učinak na vašu kožu, on je obično kratkotrajan.

Sada kada znate što su antioksidansi i kako djeluju, razgovarat ćemo o jednom od važnijih antioksidansa: vitaminu E. Mnogi dermatolozi smatraju da vitamin e po važnosti nadmašuje sve antioksidanse. Vitamin E dokazano štiti ljuske od opasnih sunčevih zraka. Studija za studijom dovela je brojne znanstvenike do zaključka da vitamin E značajno smanjuje štetu koju slobodni radikali mogu nanijeti vašim grijesima. Nije daleko reći da vitamin E također može pomoći u zaštiti od raka. Budući da vitamin E smanjuje učinak UV zraka na kožu, smanjuje šanse da obolite od raka kože.

Dakle, kako možete početi ubirati dobrobiti vitamina e? Kao prvo, idite u svoju lokalnu ljekarnu i zatražite kremu s vitaminom E. Provjerite ima li krema dovoljno vitamina E – ne želite bacati novac na neku kremu koja neće učiniti mnogo za vašu kožu. Možete čak odlučiti da počnete uzimati dodatke vitamina e. Ovi dodaci, dok također pomažu vašoj koži, pomoći će i drugim dijelovima vašeg tijela. Trebali biste moći jeftino pronaći i dodatke prehrani i kremu s vitaminom E. Ako niste uspjeli pronaći ni jedno ni drugo u lokalnoj trgovini, možete ih kupiti online.

Što je to THC, CBD smola / pasta

THC (delta-9-tetrahydrocannabinol) je psihoaktivna supstanca koja se prirodno nalazi u biljci kanabis. Ona je odgovorna za glavne efekte koje ljudi