HEKLANJE

Značajke psihologije žena i ranjivosti ženske prirode Ženska je priroda

TEMU APP 100 E KUPON

višeznačna i višeznačna. Žena može puno. Zadiviti ljepotom, roditi i roditi dijete, skuhati vrlo ukusno jelo … A ovo je samo mali djelić onoga što ona može učiniti.
Može urediti raj u kolibi – a neugledno stanovanje postat će najudobnije mjesto na Zemlji. Ili možda obrnuto – pretvorite goleme palače u dosadni muzej.
Može odgajati duševnu djecu ili odgajati bezdušne tirane. Ako želi, od alkoholičara i parazita može napraviti uzoritog obiteljskog čovjeka. Ili možda obrnuto – pretvorite sjajnog momka u dodatak televizoru.
Velika se snaga krije u ženskoj prirodi. Pitanje je samo kako ga koristiti. Napokon, električna energija može osvijetliti mračne ulice ili možete ubiti osobu. Tako je i sa ženskom snagom. Možete nadahnuti i roditi, a možete i pilati i gristi. Postoji čak i takva anegdota: „Pa, što je tako strašno što žena može učiniti? Pa pokvarite raspoloženje, pa, slomite život … I to je to! ”
Ipak, ženska priroda ima niz značajki koje značajno kompliciraju život ne samo žena, već i muškaraca. To je bila Božja namjera. Vjerojatno da uravnoteži ljepotu i snagu utjecaja. Unatoč činjenici da su u svim raspravama žene opisane kao prekrasno cvijeće ravnopravno s djecom, u masti postoji i muha.
U Vedama postoje takve riječi: “Žena je dvostruko gladnija, četiri puta strašljivija, šest puta drskija, osam puta požudnija.” U suvremenom će se društvu takva fraza odmah pogrešno protumačiti. A žene, čije je samopoštovanje već ispod postolja, opet će se osjećati nekako manjkavo. Stoga ovu frazu treba otkriti i objasniti. Ona daje ključ za razumijevanje većine ženskih problema i teških situacija.
Pogledajmo izbliza.
Žena je dvostruko gladnija.
Što to znači? Znači li to da žena treba jesti 2 puta više od muškarca? Nikako.
U Vedama se žena uspoređuje s djecom. Djeca su gladna češće od odraslih. Nisu prisiljeni izdržati pola dana do velike večere. Hrane se 4-5 puta dnevno, ili čak i češće. Hrane se slatkišima između obroka. Isto se odnosi i na žene.
Žene trebaju jesti malo, ali često. Ženu treba razmaziti ukusnim stvarima. Svaka ima svoju, ukusna je. Netko voli povrće, netko voće, netko slatkiše. Pokušajte pratiti kako se vaše raspoloženje mijenja kada ste blago gladni. I kako se to odmah poboljšava nakon male čokoladice. Inače, zato se u torbi bilo koje žene nalazi neka vrsta hrane. Čokolada, bomboni, jabuka …
Glad nije samo hrana. Također je teško obuzdati glad za komunikacijom ili vezama. Stoga usamljene žene tako bijesno napadaju zainteresirani muškarci. I objesite na njih sve njihove nade, težnje i težnje. Sva vaša glad za bliskom komunikacijom i povjerenjem.
A žene su te koje jako pate od monotonije i rutine. Žene su koje nemaju stalno dovoljno dojmova, umaraju se od svakodnevnog života i pate od sindroma “kokoš u kućnom ogrtaču”. Čovjek može živjeti običnim životom iz dana u dan. Odlaziti na jedan posao trideset godina, živjeti u istom stanu, a ni ne ići na godišnji odmor. A duša žene uvijek je gladna dojmova i novih emocija.
Također nam je važno da se zasitimo ljepotom i udobnošću. Žive emocije. Novi dojmovi. Različiti okusi. Prekrasni pogledi. Topli razgovori. Mirisno cvijeće.
Četiri puta sramežljiva.
Žene imaju puno više strahova i strahova. Strah od visine, strah od dubine, strah od malih prostora, strah od insekata, strah od voljenih, strah od gubitka ljepote … Popis je beskrajan.
Uz to, žene se znaju profesionalno prevariti. Tako je u jednom od sovjetskih filmova junakinja briznula u plač nakon ljubavne scene. I rekla je da je predstavila cijeli njihov zajednički život, njihovo dijete i ono što mu se kasnije dogodilo. Žena od muhe lako napravi slona. A onda ga se i ona sama boji.
Uz to, žena je fiziološki slabija. A prije su žene uvijek bile zaštićene. Prvo otac, zatim muž, pa sin. Muškarac može dati najvažnije u ženskom životu – osjećaj sigurnosti. A ovo joj je najbolji temelj. Na temelju čega se može otkriti, razviti i stvoriti.
Nažalost, sada su žene često uskraćene za ovaj temelj. Mnogi su samci, mnogi odgajaju djecu sami. A ponekad je žena bez obrane pored muškarca. Ako nije spreman ili ne želi preuzeti odgovornost. To nije neobično u modernom svijetu.
Ali nije sve tako loše – svi imaju šanse. Točnije, svaki.
Dakle, ako žena nije zaštićena, onda je prisiljena brinuti se o sebi. Ona mora raditi, zaraditi novac, prehraniti obitelj, zadovoljiti potrebe svih svojih članova. A zbog činjenice da je četiri puta strašljivija, mora postati ….
Šest puta drskiji.
Zahvaljujući “drskosti” samohrane majke mogu u poslu dostići velike visine. Žene su prisiljene težiti opstanku, a ulog im je toliko velik da su spremne na sve. Preuzimaju bilo koji posao i rade ga vrlo dobro. Bolje od mnogih muškaraca. Motivacija je mnogo veća, odlučnost i odvažnost nisu na ljestvici.
Upravo te žene obično se nazivaju snažnim. Snažne volje, odlučan, hrabar, svrhovit, uspješan. Jednom riječju, oni su svijetli nositelji “solarne” energije. Ili jednostavno “drski”.
Kad sam radio kao menadžer ljudskih resursa, čak smo imali i neizgovoreno pravilo odabira. Najbolje djeluju žene koje imaju djecu, ali nemaju muževe. Tada daju 200% performansi i 300% lojalnosti.
Nedostatak sigurnosti – vanjske ili unutarnje – prisiljava ženu da riskira i krene naprijed, odnosno postane drskija. Tako se rađaju takozvane “Ruskinje”, koje će zaustaviti konja u galopu i ući u zapaljenu kolibu.
Za svu tu moć, žena plaća “bijednu cijenu” – svoju ženstvenost i žensku sreću.
“Drskost” ne dopušta ženi da se oslanja na bilo koga, čak i ako se odjednom ima kome nadati.
“Bezobrazluk” joj neće dopustiti da se opusti ni sekunde, čak i ako netko obeća nadgledati situaciju na požarima u kolibama.
A ista ta “drskost” neće joj dopustiti da se osjeća sretnom. Jer ženska sreća započinje tamo gdje se može pouzdati. Oslonite se potpuno. Opustite se … I vjerujte toku.
Osam puta lascivno.
Na ovom mjestu muškarci obično trljaju ruke, vjerujući da ovaj predmet govori o seksualnoj nezasitnosti. Požurim razočarati. Požuda je u ovom slučaju bilo kakva materijalna želja. Ne samo i ne toliko seksi koliko želja za novim haljinama, novim zavjesama i tako dalje.
Žene uvijek nešto trebaju. Neženja je u stanju spavati na podu, jesti s jednog tanjura, živjeti bez zavjesa i tepiha. Žene nikad nema dovoljno.
Otkupivši jedan stan, ona već sanja o većem stanu. Napunivši jedan ormar haljinama, sanja o ogromnoj svlačionici. Svake godine trebaju joj nove zavjese. A također je poželjno mijenjati gornju odjeću svake sezone. A svaka bi dama trebala imati barem 10 pari cipela.
Muškarci su puno nepretenciozniji – mogu u jednom odijelu hodati 20 godina (ja imam takve primjere). I treba ih prisiliti da ažuriraju jakne i cipele. Budući da su sposobni nositi stvari dok se potpuno ne pogoršaju.
Mi žene moramo naučiti uživati ​​u onome što imamo. Ne juri nekoga. Ne težite tome da sve bude poput svih ostalih. Ne kupujte sve oko sebe. Željeti puno je sjajno. Kad možete uživati ​​u onome što već imate. Tada je poticajno. Inače, uništava.
Dakle, žena se mora sjetiti svoje četiri slabe točke:
❣Da cijelo vrijeme mora zasititi svoje tijelo različitim ukusima i dojmovima. Odnosno, aktivno se bavite sobom i hranite se slasno na vrijeme.
❣Da treba pustiti muškarce da se brinu o sebi. Naučite tražiti pomoć, oslanjajte se na njih – čak i ako prvi put nisu u stanju pružiti svoje rame na vrijeme. Pružite im ionako još jednu priliku.
❣Da treba prestati sve raditi sama. Prestanite gasiti kolibe i hvatati konje. Prestanite se udarati prsima. Prestanite se boriti za neka prava. I naučite fleksibilnost i fluidnost. Rijeka ima ogromnu snagu. A ta je snaga upravo u fluidnosti.
❣Da je ponekad njene materijalne želje svojim nasilnim rastom spriječe da se osjeća sretnom. I naučite se radovati onome što već imate.
Najvažnije oružje koje žena ima je njezina priroda. Budući da žena sa svojim karakterom, svojom odanošću može promijeniti okolni prostor i ljude oko sebe.
Ljubavno, predano žensko srce može neodgovornog gubitnika pretvoriti u pravog heroja. Postoji puno primjera za to. I uistinu, iza svakog velikog muškarca uvijek postoji jednako velika žena. Tko je vjerovao u njega i nadahnuo.
Želim da svaka od vas postane upravo takva sjajna žena, pored koje postoji uistinu sjajan muškarac.
Olga Valyaeva

ŠTO PONIJETI NA PUTOVANJE?

Uvijek postoji dilema pred polazak na putovanje, bilo dugo ili kratko, sto sve ponijeti, koliko stvari ponijeti, hoće li nam