HEKLANJE

Kako napraviti auto-foto blog

Pretpostavimo da imate gomilu fotografija, obožavate slikat sve živo, mrtvo i polumrtvo a ujedno htjeli bi ste svoje fotografije pokazati svima. Foto blog je izvrsno rješenje za kojeg ne morate izdvojiti ni kune, čak dapače uz malo sreće možete i zaraditi.
Nadam se da već imate gmail račun, ukoliko nemate skoknite ovdje pa ga otvorite. Slijedeći korak kojeg je potrebno napraviti je da skoknete do blogger-a i registrirate u potpunosti besplatno svoj blog, dva ili tri, odaberite neki postojeći predložak (template) kojeg možete po potrebi preurediti kako vam odgovara.
Nadalje u postavkama kliknete na “E-pošta i mobilni uređaji”, te upišite pod “Adresa za postavljanje postova e-poštom” svoju tajnu riječ, zatim obilježite “Odmah objavi poruke e-pošte”, pogledajte sliku:
Postoji mogućnost objave i putem mobitela, ali za sad zadržimo se na objavi putem kompjutora. Ovisno kakav predložak imate potrebno je odraditi male izmjene kako bi vaš blog postao auto-foto blog. Ubacite u html vašeg predloška maksimalnu širinu slike u postu, ovako nekako:

.post img {padding:4px; width:400px; }

Zapamtite vašu tajnu e-mail adresu, jer sve što sada trebate je poslati fotku/tke na dotičnu e-mail adresu na način da ono što upišete u subjekt poruke postaje naslov posta na blogu, a slike koje ste zakačili bivaju automatski obavljene.
Na kraju krajeva vaš auto-foto blog je u potpunosti spreman za stotine i tisuće fotografija koje tek trebaju biti poslane i objavljene. Da se vratim na početak priče, postoji mogućnost zarade i to putem adsense oglasa na vašem free foto blogu.
Na ovaj način možete recimo voditi gomilu blogova ne samo na blogger-u jer i WordPress recimo podržava objavu putem e-maila, ali htio sam samo reći kako napraviti besplatan (blogger) auto (samo pošaljete mail) foto (strpate slike u mail) blog.



TEMU APP 100 E KUPON