HEKLANJE

Prehrana od komorača: smršavite i pročistite se – spalite salo na trbuhu za nekoliko dana

Dijeta s komoračem: tjedan čišćenja.
Komorač je povrće koje je različita ljekovita svrhe. Glavni (kao za zeleni anis i kim) pomaže u uklanjanju crijevnih plinova i istodobno sprječava njegovo stvaranje.
Komorač stoga koriste oni koji pate od probavnih poteškoća i aerofagije, a može biti i koristan za ublažavanje bolova nadraženog crijeva .
Također je indicirano tijekom laktacije , jer tvari koje sadrži potiču proizvodnju majčinog mlijeka.
Nadalje, njegova diuretička svojstva čine ga idealnim sastojkom u dijetama za mršavljenje.
U nastavku vam nudimo objašnjenje iz dana u dan.
Dijeta od komorača iz dana u dan
Ponedjeljak. Za ručak možete uživati ​​u lazanjama začinjenim sjeckanom govedinom, tankim komoračem, cherry rajčicama i tankom kriškom (1 dio), a zatim kuhanom ciklom i voćem po izboru.
Za večerom: consommé od šparoga, gratinirani pečeni komorač s mrvicama i parmezanom (20 g), 150 g pečene ricotte.
Utorak. Za podne: pedeset grama riže s mentom i tikvicama, crudité od komorača i kuhane šparoge; šalica običnih borovnica.
Za večerom: juha od povrća s koromačem i graškom (30 g); brancin pečen u foliji s lukom i cherry rajčicama, na kraju miješana salata od povrća.
Srijeda. Za ručkom: pedeset grama tjestenine s komoračem i trideset grama taleggia; zatim sto grama dinstane piletine i na kraju kivi.
Za večeru: povrtna juha bez mahunarki i salata od komorača.
Četvrtak. U podne: 150 grama njoka od krumpira (očito) sa svježom rajčicom i bosiljkom; šezdeset grama bresaole i rukole po volji; komorač u salati.
Za večeru: hamburger (govedina) začinjen uljem, limunom, peršinom, soli i paprom; zatim pire od komorača i kuhani krumpir; na kraju, voćna salata od jagoda, kivija i prirodnog ananasa.
Petak . Na ručku: krema od cvjetače i krumpira; pileća prsa na žaru; miješana salata od povrća s tanko narezanim komoračem.
Za večerom: pedeset grama tjestenine od radića; komorač pirjan na margarinu; šalica šumskih jagoda s prirodnim sokom od naranče; miješana salata od povrća.
U subotu . Ručak: pedeset grama tjestenine sa svježom rajčicom i bosiljkom; tanko narezane gljive šampinjona s komoračem i parmezanom; naranča.
Za večeru: juha od povrća s mrkvom i krumpirom; pečeni omlet s jajetom i oljuštenim komoračem; salata od rajčice.
Nedjelja . U podne: pola kilograma špageta sa školjkama; komorač na pari; dvjesto grama drugog povrća po ukusu.
Za večerom: trideset i pet grama riže u šafranu; salata od hobotnice prelivena uljem, limunom, peršinom, solju i čilijem; kruška.

TEMU APP 100 E KUPON

DJELUJ! Premium i nekretnine

DJELUJ! Premium and Real Estate upravlja izgledima i kupcima stručnjaka za nekretnine na brz, učinkovit i produktivan način. Nema razlike