HEKLANJE

Prebacite teret i uštedite dio kamate, ali igrajte po pravilima

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditna kartica za prijenos stanja vrsta je kreditne kartice koja vam omogućuje prebacivanje nepodmirenog duga s druge kartice na nju. Zamislite dvije mazge kako stoje jedna pored druge. Jedan ne nosi ništa, drugi je natovaren sa 18 kofera i vrlo krupnim momkom po imenu Oliver. Onaj koji nosi težinu uskoro će pretrpjeti kolaps kralježnice, pa dobri stari Ollie skače na drugu mazgu kako bi prva mazga bila sretna i zdrava. To je u biti savršen primjer kreditnih kartica za prijenos stanja, pod pretpostavkom da mazga koja sada nosi Olivera ima nižu kamatu od prve, ali o tome ću kasnije.

Više postoji vrlo malo kartica koje su posebno označene samo kao kreditne kartice za prijenos stanja. Većina kartica dolazi zajedno s mogućnostima prijenosa stanja, niskim početnim APR-om, programom nagrađivanja i trendovskim sponzorom kako bi kartica izgledala ljepše, između ostalih mogućih značajki. Ipak , postoji nekoliko kartica koje naglašavaju prijenos stanja. To su kartice koje imaju nižu kamatnu stopu i nižu kamatnu stopu od ostalih kartica (otud primamljivost prijenosa stanja, isti saldo, manje kamate, manje novca koji se vadi iz vašeg džepa) i bez naknade za prijenos. Čak i manje ih ima bonus značajku dopuštanja niske kamatne stope da se nastavi dok se saldo ne isplati, bez obzira koliko dugo to traje.



Ako razmišljate o promjeni vašeg financijskog opterećenja, pripazite na naknadu za prijenos. Lako je upasti u zamku. Vratimo se našem dobrom prijatelju Oliveru, koji je nekoć bio vrlo uspješan prodavač polovnih mazgi. Mislio je da bi bilo mudro premjestiti sva svoja nepodmirena dugovanja na jednu karticu koju je upravo dobio, jer je još uvijek imala početnih 0% godišnje kamatne stope i nije imala kamate. Premjestio je ukupno 160.000 dolara. Nažalost, kao i svi koji nisu odvjetnici ili računovođe, nije pročitao 374 stranice sitnog tiska koje mu je banka dala i nije vidio da postoji naknada za prijenos stanja od 4%. Naplaćeno mu je 6400 dolara, što ga je ostavilo malo ispod iznosa koji mu je trebao da cijepi svoje stado od opake pandemije Mad Mule iz 1999. Učite na Oliverovoj pogrešci i nemojte se upuštati u prijenos stanja bez provjere naknada.

Još jedna važna stvar na koju treba pripaziti je istek početnih cijena. Ako vaša kreditna kartica ima početnu stopu prijenosa salda, kamate i APR od 0%, oni će vjerojatno prilično porasti kada probno razdoblje završi, jer, koliko ja znam, nije isplativo ne naplaćivati stvari ljudima, a većina izdavatelja kreditnih kartica je prilično profitabilna. Znajte sve datume isteka ili biste se u bliskoj budućnosti mogli suočiti s ružnom izjavom.

Vjerojatnost je da biste, ako posjedujete kreditnu karticu, mogli odmah izvršiti prijenos stanja. Ako ne, kladio bih se da svaka banka koja izdaje kreditne kartice odavde do pete zvjezdice u Orionu nudi barem jednu karticu koja to može učiniti. Samo se uvjerite da vas ne čekaju neka iznenađenja prije nego što skočite u glavu.

Kratka povijest skočnog oglasa

Skočni oglasi oblik su mrežnog oglašavanja na World Wide Webu namijenjen povećanju web prometa ili prikupljanju adresa e-pošte. Radi kada

Dragulj boje

Iako općenito mislimo da su dijamanti čisti i bezbojni, činjenica je da je boja jedna od četiri karakteristike dijamanata koja