HEKLANJE

Nemamo puno vremena …

TEMU APP 100 E KUPON

Moji su prijatelji izgubili sina. Ni beba. Dječak, već prilično odrastao … Još jedan poznanik – također su izgubili dijete, čak je bio i malo stariji. I još jedan. Ne tako davno, u posljednjih nekoliko godina. I oni i drugi – slučajno, neočekivano, brzo, nije jasno kako. Zdrava i snažna djeca, puna planova i snova. Samo jednom – i ovdje nema osobe …
A kad sam išao u školu, bilo je nekoliko djece koja su dovoljno rano izgubila majke. Majka mog kolege iz razreda umrla je kad mu je bilo osam godina. U dvije djevojčice iz susjedne kuće majka im je umrla noću, u snu. Imali su 6 i 4 godine i dugo su je pokušavali probuditi.
Sjećam se očiju ove djece. Takva dubina i bol odmah su se pojavili u njima … Ali sjećam se iste te boli u očima druge djece, čiji su roditelji živi, ​​zdravi, ali prezauzeti sobom i teže naprijed. A djeca su ih jako ometala, ometala …
Znate, svaku večer ležim s djecom. Ponekad ne žele spavati, zezati se, skakati, smijati se. Ponekad se čini kao da nema snage, želim da svi što prije spavaju. Čak vriješ i režiš. Još moram obaviti što! I onda se sjetim da nitko od nas ne zna koliko dugo smo dani jedno drugome.
Nije poznato kada, kako i čija će duša napustiti ovaj svijet da bi išla dalje. Koliko će joj biti godina u ovoj inkarnaciji, koja će otići ranije, neke kasnije. Ne znamo što će biti sutra. Svaki put je otrežnjujuće.
Godine žure kad ste u regiji od četrdeset. I samo prvo dijete polako raste. A peti – jednom i odrastao … I puno se stvari u životu može učiniti i tada – gotovo je sve ovo sada moderno. Karijere, putovanja, muzeji i izložbe …
Ali postoji nešto što, ako ne danas, onda nikad. Nikad više, razumiješ li? Pa, djeca nas dvadesete ne trebamo onoliko koliko im treba za godinu, dvije ili osam. Ovo je istina života, protiv nje se ne morate boriti i djecu umjetno vezati selotejpom. Ne možete vratiti sve ove trenutke kad pričaju smiješno, šalju smiješno, lijepo razgovaraju, lijepo se vrijeđaju.
Ne postoji druga prilika za odgoj vašeg djeteta. Jednostavno ga nema. Da li odmah razumijete čistu kopiju? Nema mogućnosti. Bez ponovnog primanja i primanja mita za službenike.
Sve što se uloži bit će ono što ćete dobiti. Sve što vam nedostaje nepovratno će nestati.
Imam tako malo vremena za ljubav! Pa, istina je – bez ikakvog “ako i odjednom” – najviše 18-20 godina. Ovo je ako bez ikakvih ekscesa, ne daj Bože nikome. Tada će svaki od njih krenuti svojim putem i tko zna koliko često će se naši putevi dodirivati.
Imam tako katastrofalno malo vremena da budem s njima! I kako bilo koja od mojih super važnih stvari može biti djelić ovog čuda?
Da, sve je u peći! Neka se pod kod kuće ne pere, knjige leže nedovršene – i za čitanje i za pisanje, sve to izgori plavim plamenom! Jer trenutno želim biti s njima. Živi s njima. Nemojte čekati da odrastu ili zaspu. Ne cvili i trpi. Ne gradite majku heroinu i ne gradite idealan poredak i režim.
Želim voljeti. Svaki od njih. Sada. Danas. Tko zna što ima sutra.
Olga Valyaeva

Sustav popravka kredita

Sustav za popravak kredita ima dostupne alate koji pomažu mnogim dužnicima da pronađu olakšanje. Sustav popravljanja kreditne sposobnosti korak je