HEKLANJE

Kozmetički proizvodi s pozitivnim stavom

Bile su potrebne dvije brižne, kreativne majke i njihove kćeri tinejdžerice da stvore liniju proizvoda za njegu kože koja promovira zdrav stav prema ljepoti i samopoštovanju.

“Tinejdžerske godine mogu biti neugodne i fizički i emocionalno za tinejdžere”, rekla je Susan Shand, jedna od suosnivača Tess (Teen Everyday Skincare System). Tako su Shand, suosnivačica Sheri Poe i njihove kćeri stvorile brend koji slavi osobnu, individualnu ljepotu svake tinejdžerice.



Kako bi saznali što tinejdžeri žele i trebaju, Shand i Poe razgovarali su sa stotinama tinejdžera i njihovim majkama. Danas Tess Advisory Panel – sastavljen od djevojaka od 13 do 17 godina – daje mišljenja o svemu, od naziva, mirisa i dizajna pakiranja.

Stvorili su proizvode formulirane s prirodnim voćnim i botaničkim ekstraktima, eteričnim uljima i vitaminima za čišćenje, toniranje, hidrataciju i zaštitu tinejdžerske kože. Proizvodi sadrže mješavine prirodnih sastojaka bez parabena kao što su gel aloe vere, ulje lavande i ekstrakti kamilice, zelenog čaja, cvijeta hibiskusa, gaveza, kore bijele vrbe, kore limuna, jabuke i jagode.

Dva su kompleta za njegu mješovite i problematične kože laka za korištenje “iz dana u noć” i osam “a la carte” proizvoda u punoj veličini. Mnogim djevojkama komplet jednostavan za korištenje može pomoći da steknu dobru naviku njege svoje kože, čineći setove izvrsnim poklonom za povratak u školu.

Na primjer, Skin with Attitude Kit je formuliran za tinejdžere s kožom sklonom nepravilnostima. Sadrži Scrub-It-Off Strawberry/Jojoba Facial Cleanser, This Is Your Wake-Up Call Orange tonik za lice, Take No Prisoners Peppermint Serious Blemish Stick, Out and About SPF15 losion bez ulja lavande, Perfect Pout Strawberry Healing sjajilo za usne i Put na vašem PJ-u i ljekovita noćna krema bez ulja vanilije.

Pakirano u klasične, čiste, jednostavne boce i tube sa zabavnim, laganim nazivima proizvoda i šarenim akcentima lubenice, limete, mandarine i nebesko plave boje, pakiranje također sadrži osnažujuće izjave kao što su “preuzmi odgovornost”, “usudi se sanjati”, “govori svoj um” i “nikad se ne smiri” kako bi pružili svakodnevnu inspiraciju.

TEMU APP 100 E KUPON