HEKLANJE

Obagi nježno sredstvo za čišćenje – prvi korak Obagi sustava

TEMU APP 100 E KUPON

Dok sve tipove kože treba temeljito očistiti, osjetljivi tip kože zahtijeva malo dodatne njege i nježnosti. Obagi Gentle Cleanser je posebno dizajniran za čišćenje i umirivanje. Obagi Gentle Cleanser preporučuje se za čišćenje suhe, normalne pa čak i osjetljive kože. To je iznimno blago sredstvo za čišćenje koje će ukloniti nečistoće s površine kože i dovoljno je nježno da drastično smanji iritaciju kože.

Obagi nježno sredstvo za čišćenje prvi je korak u Obagi sustavu i sredstvo je za čišćenje bez sapuna koje nježno uklanja nečistoće, šminku, mrtve stanice kože i višak masnoće bez iritacije kože i ne ostavlja tragove, ostavljajući kožu čistom i svježom. spreman za sljedeći korak. Uz Obagi Gentle Cleanser Essential Kit koji uključuje sve potrebne proizvode za piling, glatkoću, hidrataciju i obnovu vaše kože. Uz vodstvo liječnika ili vašeg stručnjaka za njegu kože, Obagi linija proizvoda može pomoći u ispravljanju oštećenja od sunca, promjene boje površine, akni, mrlja, melazme i stimulira obnovu stanica kako bi se koži vratio sjaj zdravijeg i mlađeg izgleda.



Obagi nježno sredstvo za čišćenje savršeno je za osjetljive tipove kože. Ova posebna kombinacija sastojaka je formulirana za čišćenje i umirivanje čak i najosjetljivije kože. Ovo sredstvo za čišćenje oslobađa vašu kožu štetnih zagađivača bez oštećenja prirodne vlažnosti vaše kože, ostavljajući sve tipove kože čistima i vrlo mekima. Obagi nježno sredstvo za čišćenje najučinkovitije je koristiti ujutro i navečer.

Jednostavne upute za upotrebu: Nanesite na mokro lice, isperite mlakom vodom i nježno osušite kožu. Izbjegavajte trljanje kože ručnikom. Za korištenje ujutro i poslijepodne. Sastojci uključuju pročišćenu vodu, natrij lauroil zobene aminokiseline, kokamidopropil betain, natrij lauret sulfat, aloe barbadensis gel, glicert-7, trietanolamin marelice, glicerin, ekstrakt kadulje, ekstrakt boražine, metilparaben, propilparaben, fenoksitanol, etilparaben, butilparaben, saponin, miris, FD&C žuta #5.

Obagi je vodeći u industriji njege kože i glavni izvor za medicinske stručnjake i njihove pacijente za proizvode za njegu kože na recept. Obagi sustav transformira stanične funkcije vaše kože kako bi izgledala i djelovala mlađe i zdravije.

Lasersko poboljšanje kože

Ah, radosti moderne tehnologije. Plastična kirurgija ima koristi od našeg napretka u tehnologiji baš kao i svaka druga industrija ili

Pogled na police za šampanjac

U procesu proizvodnje šampanjca, stalci za rezanje su obavezni. Nakon što pjenušac počne manje odležavati, doći će vrijeme za završne