HEKLANJE

Discordov ugrađeni kanal za glasovni chat sada je dostupan svim korisnicima Xboxa

Microsoft trenutno izbacuje ažuriranje Xboxa za studeni, koje donosi hrpu korisnih značajki na konzolu.

Sukladno tome, vlasnici Xbox One i Series X/S moći će se izravno povezati na kanale glasovnog čavrljanja Discord izravno na konzoli bez potrebe da se oslanjaju na telefon. To će olakšati razgovor s prijateljima, čak i ako su svi na različitim platformama.



Nakon što povežete svoj Discord račun s Xboxom, jednostavno idite na izbornik Party & chat i odaberite Discord. Vidjet ćete dostupne poslužitelje i moći ćete odabrati glasovni kanal. Sada samo provjerite jesu li vaši prijatelji online i započnite razgovor.

Iako je Sony uložio u Discord, Microsoft je pobijedio konkurenciju glasovnom integracijom na Xboxu (uključujući opciju poništavanja buke na Xbox Series X/S). Očekuje se da će PlayStation sljedeće godine integrirati više Discord značajki.

S ažuriranjem je uključena nova aplikacija Capture, za koju Microsoft kaže da će poboljšati pregled, upravljanje i uređivanje fotografija. Moći ćete kopirati snimke zaslona i isječke na vanjski disk, a sustavi Xbox Series X/S će dodati opcije veće brzine prijenosa za 720p i 1080p isječke.

Naime, Microsoft sada podržava Rumble kontrolere (uključujući i gamepade trećih strana) za Xbox Cloud Gaming na PC-u i Macu ako igrate putem Microsoft Edge-a ili Google Chrome-a. Podrška za Rumble za Samsung TV bit će dostupna kasnije ovog mjeseca.

TEMU APP 100 E KUPON

Zašto nam prošlost smeta sreći

Prošlost ne bi trebala utjecati na našu danas. Mi sami jačamo njegovu moć stalnim negativnim sjećanjima, žaljenjem zbog prošlih pogrešaka,