HEKLANJE

Masaža mišića dna zdjelice

Topli oblozi i masaža mišića dna zdjelice smanjuju potrebu za urezom međice, a porođaj bez epiziotomije je za ženu mnogo ugodniji, jer povećava brzinu oporavka i smanjuje tegobe i bolove prvih nekoliko dana nakon porođaja. Tegobe koje izaziva urez međice povećava usredotočenost žene na vlastite tegobe, smanjuje uživanje u materinstvu i može ometati dojenje i kontakt s novorođenčetom nekoliko prvih dana nakon porođaja. Primalja bi zdravoj rodilji trebala ponuditi način porođaja (klasično, na boku, stolčiću, klečeći, čučeći, u kadi…), a rodilja bi sama trebala odabrati onaj položaj koji joj u tome trenutku najviše odgovara.
Zauzimanje položaja koji rodilja izabere poboljšat će aktivnu ulogu rodilje tijekom rađanja, te će porođaj biti manje bolan i učinkovitiji. Glasno poticanje tiskanja treba izbjegavati omogućavajući čedu polagano spuštanje i nježno širenje međice.

TEMU APP 100 E KUPON

Loša kreditna sposobnost

Ako imate lošu kreditnu sposobnost, mogli biste osjećati da je putovanje nemoguće. Moguće je dobiti kreditnu karticu ako imate lošu

Savjeti za poslovne web stranice

Industrija dizajna općenito je vrlo osjetljiva na vanjske utjecaje cijelo vrijeme, koji se obično nazivaju “modernim”, “inovativnim” ili “postavljanjem trendova”