HEKLANJE

10 savjeta za povećanje vašeg odziva na Ebayu.

TEMU APP 100 E KUPON

Dakle, imate kupca ispred svoje dražbe i on je pročitao opis. Sigurno su zainteresirani, inače ne bi tražili… ali kako ih možete gurnuti preko te granice i natjerati da odustanu od ponude? Pročitajte nekoliko savjeta.

Poboljšajte svoju sliku: u svom tom pisanju opisa možda ste propustili vitalnu važnost slike vašeg predmeta. Slika s lošim osvjetljenjem ili napadnom pozadinom izgleda amaterski i neće nikoga natjerati da kupi kod vas.



Dodajte stranicu O meni: Iznenadit ćete se koliko možete razuvjeriti ponuđače stvaranjem stranice O meni i na nju staviti nešto o sebi o svom poslovanju. Tamo također možete imati nekoliko posebnih ponuda za ljude koji se trude pogledati stranicu i dopustiti ljudima da se pretplate na vašu listu za slanje e-pošte kako biste im mogli slati ažuriranja e-poštom.

Koristite SquareTrade: registracija na SquareTrade i prikazivanje njihovog logotipa na vašim aukcijama pokazuje da ste predani tome da oni riješe sve sporove koji se pojave. Ovo uvijek vidite na PowerSellers aukcijama – čini vas profesionalnijim.

Napišite uvjete i odredbe: Neka ‘mali tisak’ bude jasno vidljiv na svim vašim dražbama, dajući pojedinosti o stvarima kao što su vrijeme dostave i cijene, vaša politika povrata novca i sve druge poslovne prakse koje možda imate. To pomaže u izgradnji povjerenja kod kupaca.

Pokažite svoje povratne informacije: kopirajte i zalijepite odabir komentara povratnih informacija na koje ste najviše ponosni na stranicu opisa svake stavke, umjesto da tjerate ponuditelje da ih traže. Ako imate 100% pozitivan feedback, svakako to napišite na svakoj aukciji.

Dodajte NR svojim naslovima: Ako imate više prostora u naslovu, stavite ‘NR’ (bez rezerve) na kraju. Ponuđači preferiraju dražbe koje nemaju rezervnu cijenu, a to im omogućuje da vide da ih vaša nema.

Prednosti, a ne značajke: pobrinite se da se vaš opis fokusira na prednosti koje vaš artikl može dati kupcu, a ne samo na njegove značajke. Ovo je klasična tehnika prodaje. Ako imate problema s ovim, zapamtite: ‘jeftino’ je značajka, ‘uštedi novac’ je prednost.

Navedite više stavki: Ako želite da više ljudi odgovori na vaše stavke, navedite više stavki! Možda bi vam bilo bolje da nabrajate stavke u isto vrijeme, umjesto jednu po jednu. Nema potrebe za korištenjem nizozemske dražbe – možete samo održavati dvije ili tri dražbe odjednom za artikl koji imate više od jednog na zalihi.



Prihvatite neuobičajene načine plaćanja: da biste dosegnuli posljednjih nekoliko kupaca, prihvatite načine plaćanja koje mnogi prodavači ne prihvaćaju, poput čekova.

Kupite neke nadogradnje: Najbolja nadogradnja je ona najskuplja, zbog čega se vaš predmet pojavljuje prvi u rezultatima pretraživanja. U pretrpanim kategorijama, možda ćete otkriti da ovo vrijedi novca.

Jednom kada steknete kupce, želite ih natjerati da vam se vraćaju. Sljedeća e-poruka pokazat će vam kako jednokratne kupce pretvoriti u dugoročne kupce.



Danijel Damjanović – PAS –

prvi službeni spot s albuma “S TOBOM BITI”. Snimio ROSE-ART, hvala svima na sudjelovanju!!! Prvi singl kantautorskog albuma “S tobom