HEKLANJE

3 kriterija za rangiranje stranica imenika članaka

TEMU APP 100 E KUPON

Marketing članaka postaje sve popularniji kako webmasteri shvaćaju vrijednost svog sadržaja. Zbog popularnosti marketinga članaka, postoje doslovno tisuće direktorija članaka diljem interneta, s novima koji se pokreću svaki dan. Danas se pronalaženje pravog imenika članaka može činiti zastrašujućim zadatkom.

Dakle, postavlja se pitanje, kako odrediti koji su direktoriji članaka najbolji?



Iako postoji nekoliko web stranica na kojima možete pronaći stotine direktorija članaka rangiranih prema popularnosti, najbolje je da napravite vlastitu procjenu na temelju svoje niše kao i osobnih preferencija. Evo nekoliko čimbenika koje trebate uzeti u obzir prilikom rangiranja web stranica s imenicima članaka.

1) Koliko je stranica stara?

S lansiranjem Wayback Machinea, sada je svakome moguće provjeriti web stranice koje su arhivirane od 1996. Unesite nazive direktorija članaka koje razmatrate i saznajte koliko su stari. U ovom slučaju, što stariji to bolji. Google gleda na starost stranice radi vjerodostojnosti.

Ako ne možete pronaći web mjesto u Wayback Machineu, pokušajte napraviti whois pretragu. To će vam dati datum prve registracije domene.

2) Pronađite Google i Yahoo povratne veze

Ako ste već poslali članke u različite imenike članaka, unesite naslov nekoliko svojih starijih članaka i pretražite Yahoo kao i Google.

Pogledajte gdje je vaš članak rangiran u pretraživanju. Članci koji su na prvih nekoliko mjesta bili bi poslani u dobro uspostavljene imenike ili ono što Google smatra najboljim prikazom sadržaja.



Što je direktorij članaka na višem mjestu na Yahoou i Googleu, to je učinkovitiji.

3) Pogledajte PageRank

PageRank je brojčana vrijednost koju Google dodjeljuje svakoj web stranici i pokazatelj je važnosti web stranice. Brojevi se kreću od 0 do 10, a 10 je najvažniji. Slanje vaših članaka u direktorije s višim PageRanks može višestruko povećati vašu izloženost.



Solariji za zatvorene prostore

Solariji za zatvorene prostore služe za umjetno tamnjenje kože. Ograničena izloženost sunčevoj svjetlosti čini kožu zdravom jer apsorbira vitamin D