HEKLANJE

3 načina da dobijete svježi sadržaj za svoju stranicu – uz malo novca ili truda

TEMU APP 100 E KUPON

Kada imate web stranicu, uvijek tražite svježi sadržaj koji možete dodati kako bi posjetitelji vaše stranice i tražilice bili zadovoljni. U idealnom svijetu pisali biste sav ovaj sjajan sadržaj, ali mi ne živimo u idealnom svijetu, zar ne? Možda imate dnevni posao, druge zadatke na svom web-mjestu o kojima morate brinuti, a možda čak i posjedujete nekoliko web-mjesta koja sva moraju redovito ažurirati novim sadržajem. Povrh toga, željeli biste povremeno provesti neko vrijeme s obitelji i prijateljima.

Kad bi barem postojao isplativ način da na svoje web mjesto dobijete svježi sadržaj bez trošenja puno vremena ili novca. Pa, postoji… i to ne samo jedan način, već 3 načina za dobivanje svježeg sadržaja za vašu web stranicu.



Ponovno tiskanje članaka

Najlakši i najjeftiniji način da dobijete svježi sadržaj za svoje web mjesto je korištenje reprinta članaka. Možete otići u bilo koji od velikih imenika članaka kao što su ezinearticles.com, goarticles.com ili isnare.com i pretraživati članke o bilo kojoj temi. Međutim, postoje dvije loše strane korištenja ovog sadržaja: morate osigurati okvir s resursima s vezom natrag na stranicu pisca članka – što je, naravno, jedino pošteno, budući da su oni obavili sav posao. Drugi je da isti članak doslovno mogu pokupiti tisuće drugih webmastera. Jedan od načina da to zaobiđete jest da kontaktirate autora članka i vidite bi li on ili ona bili zainteresirani za pisanje ekskluzivnog članka za vašu stranicu. Ako im ponudite dobru povratnu vezu, mnogi će od njih rado udovoljiti.

Djela u javnom vlasništvu

Druga opcija je pronaći tekstove i e-knjige koje su u javnoj domeni. Možete, na primjer, potražiti knjigu iz javne domene o temi vaše web stranice i podijeliti je na pojedinačne stranice za svoju web stranicu. Gutenberg.org je odlično mjesto za početak vaše potrage za radom u javnoj domeni. Riječ opreza… Napravite vlastito istraživanje kako biste bili sigurni da je svaki takozvani dokument javne domene zapravo u javnoj domeni; inače biste se lako mogli uvaliti u nevolje nehotičnim kršenjem zakona o autorskim pravima. S pozitivne strane, možete dodati sadržaj iz javne domene na svoje web mjesto bez potrebe za dopisivanjem ili povratnom poveznicom na bilo koga.

Članci privatnih robnih marki

Posljednja opcija koju bih želio podijeliti s vama su članci privatnih marki. Članci privatnih marki se pišu, a zatim se prodaju ograničenom broju ljudi za vlastitu upotrebu na njihovim web stranicama, blogovima, biltenima i info proizvodima. Članci privatne robne marke mogu se mijenjati, kupac može zatražiti vlasništvo i tretirati ga kao bilo koji članak koji je sam napisao. Budući da se ti članci prodaju više od jedne osobe, mnogo su jeftiniji od kupnje ghostwritten članaka. Gotovo vas uvijek koštaju manje od dolara po članku, a često samo penija po komadu.

Članci privatnih robnih marki mogu se pronaći na PLR članskim stranicama, web stranicama koje su specijalizirane za prodaju pojedinačnih paketa članaka, pa čak i na eBayu. Naravno, nisu sve PLR stranice i paketi jednaki. Neki pružaju kvalitetan sadržaj, dok je druge mogao napisati učenik trećeg razreda. Istražujete li prije kupnje i provjerite postoji li neka vrsta garancije povrata novca ako kvaliteta ne zadovoljava vaše standarde.



Kada ne bojiti

Djevojku svi znamo. Svaki put kad je vidite, ima drugu boju kose. Jednog tjedna može biti prošaran plavim pramenovima, sljedećeg

Posao je igra

Kao poslovni trener povremeno smatram korisnim podsjetiti svoje klijente da se razvedre. Reći ću nešto poput “To je igra; ovo

Udobno pocrnjeli uz solarij

Recite zbogom neugodnostima sunčanja. Nabavite preplanuli ten u vlastitom domu, u solarijima i zadržite preplanuli ten čak i za kišnih

SEO OPTIMIZACIJA

SEO optimizacija (Search Engine Optimization) predstavlja različite metode koje morate primjeniti za bolju poziciju vaše web stranice ili bloga u