HEKLANJE

4 koraka za uspješno okretanje web stranice

TEMU APP 100 E KUPON

Određivanje profitabilne web stranice nije jednostavno, osobito ako je želite okrenuti za veću zaradu u kratkom vremenskom roku. Međutim, s ispravnim koracima i postupcima, čak je i početniku moguće odabrati dobro mjesto s velikim potencijalom za početak.

Prvi korak u utvrđivanju je li web stranica vrijedna ulaganja je broj tokova prihoda koje ima. Većina web-mjesta ima više od jednog kanala prihoda kao što su oglašavanje s plaćanjem po kliku (Google Adsense itd.), programi s plaćanjem po radnji (AzoogleAds, ClickBank itd.) ili prodaja vlastitih proizvoda. U osnovi, ovaj korak je analiza trenutnih profitabilnih kanala i vidjeti možete li proširiti ili dodati druge izvore prihoda. Nikad se nemojte oslanjati samo na jedan izvor prihoda za web mjesto.



Drugi korak je saznati odakle dolazi promet. Većina web-mjesta trebala bi imati zdravu količinu stalnog prometa s tražilica nakon kojih slijede stranice za označavanje društvenih stranica ili redoviti posjetitelji. Ako većina prometa dolazi s tražilica, pitajte vlasnika koje su ključne riječi donijele promet. Isprobajte ključne riječi u tražilicama i provjerite rangiranje stranice na tražilicama.

Također biste trebali provjeriti s vlasnikom koje su najbolje tražilice koje usmjeravaju promet na stranicu. S ovim informacijama provjerite trud na optimizaciji stranice na stranici i možda ćete imati više ideja za poboljšanja nakon što je kupite.

Sljedeći korak je isticanje područja mogućih poboljšanja stranice. Ako možete izaći s barem dva brza rješenja za web mjesto koja mogu povećati vrijednost stvorenu za posjetitelje, promet na web mjestu će se na kraju povećati na sljedeću višu razinu. Na primjer, ako možete uključiti online alat za izračunavanje financijske vrijednosti osobe u financijski blog, to bi najvjerojatnije dugoročno koristilo svim vašim čitateljima.

Četvrti korak je provjera povratnih poveznica na stranicu za koju ste zainteresirani za kupnju. Toplo je preporučljivo koristiti Yahoo backlink analizator za provjeru povratnih veza jer prikazuje gotovo sve stranice koje su povezane na web mjesto. Možda ćete htjeti koristiti analizator koji pokreće Yahoo na USESEO.com.

S gornja četiri koraka ne biste trebali imati problema s odabirom profitabilne web stranice koja može generirati stabilan prihod neko vrijeme. Savjetujemo vam da provjerite i povijest prodavatelja kako biste saznali više o prodavateljevoj pozadini prije potvrde transakcije.

Mali kućanski aparati

Ma koliko se frapantnim možda činilo da su strojevi u velikoj mjeri zamijenili čovjeka, teško da bismo suvremeni način života

Izbjeljivanje zubi

Dakle, što je zapravo izbjeljivanje zubi? Sljedeće izvješće uključuje neke fascinantne informacije o izbjeljivanju zubi – informacije koje možete koristiti.