HEKLANJE

4 načina na koje možete zaraditi blogom online

TEMU APP 100 E KUPON

Žurba za blogovanjem kao načinom ostvarivanja internetske zarade uvelike je u tijeku, a ako je uspjelo tisućama drugih internetskih poduzetnika, može uspjeti i vama! Jedna od najprivlačnijih stvari kod blogova je to što ih je tako jednostavno postaviti da bi to moglo učiniti čak i dijete, a mnoga djeca jesu.

Prihvaćanje plaćanja kreditnim karticama na mreži veliki je plus za svakog trgovca na mreži. Kupci i potencijalni klijenti, prije svega, traže pogodnost i vjerodostojnost prilikom pregledavanja web stranica od kojih žele kupiti proizvode ili dobiti usluge. Kako bi procijenili te čimbenike, potencijalni klijenti i kupci gledaju na jednu od najosnovnijih komponenti koju bi svaki pouzdani online trgovac trebao imati – učinkovit i siguran sustav plaćanja.



Kada ljudi govore o sustavima plaćanja, ništa nije pouzdanije od PayPal računa. Internetski trgovci poput vas mogu imati koristi od postavljanja PayPal računa kako bi prihvaćali plaćanja kreditnom karticom izravno na mreži. U nastavku su navedeni koraci za postavljanje i prihvaćanje kreditnih kartica izravno na vaš PayPal račun:

1. Prijavite se putem PayPala.

Registrirajte se za PayPal poslovni račun da biste započeli. Prijava je jednostavna jer će vas PayPal provesti kroz postupak registracije.

2. Provjerite podatke o registraciji kako biste aktivirali svoj račun.

Morat ćete potvrditi svoje podatke klikom na poveznicu poslanu na adresu e-pošte koju ste unijeli tijekom registracije. Ovo se radi kako bi se osigurala sigurnost web stranice.

3. Odlučite se za opciju Website Payments Standard.

Ovo je osnovna opcija za većinu internetskih trgovaca. Možete potražiti informacije o drugim opcijama plaćanja kako biste vidjeli koja najbolje odgovara potrebama vaše web stranice.



4. Odaberite svoja kolica za kupnju i gumbe.

PayPal nudi prilagođeno dizajnirana kolica za kupnju koja su besplatna i razne HTML gumbe koje možete staviti na svoje web mjesto kako biste olakšali proces plaćanja. Možete birati između niza gumba za različite funkcije kao što su “Kupi sada”, “Dodaj u košaricu”, “Pretplati se”, “Doniraj” i “Kupi poklon bon”.

5. Počnite prihvaćati plaćanja putem interneta.



PayPal računi funkcioniraju na sljedeći način: kupci pregledavaju vašu stranicu i traže proizvode koje žele kupiti. Kada dodaju sve proizvode koje žele u svoje košarice za kupnju, nastavit će do blagajne gdje će biti usmjereni na sigurnu i šifriranu PayPal stranicu dizajniranu da odgovara izgledu i dojmu vaše vlastite web stranice. Ovdje se obavljaju transakcije plaćanja kreditnim karticama kao i one za PayPal. Nakon transakcije, kupac se vraća na vašu web stranicu.

Jedna od prednosti prihvaćanja plaćanja kreditnom karticom putem vašeg PayPal računa je odricanje od stvari na koje zapravo ne morate brinuti: problemi korisnika (ne trebaju PayPal račun za korištenje vaše usluge), odvojeni pristupnici, naknade za postavljanje, primjena ili mjesečne stope, dugoročni ugovori i sigurnost financijskih podataka. PayPal može riješiti i upravljati ovim škakljivim područjima umjesto vas uz dodatne prednosti učinkovitih mjesečnih izvješća o prodaji.

Možete koristiti svoj PayPal račun kakav jest ili odabrati suradnju s internetskom marketinškom i partnerskom mrežom treće strane kako biste bolje olakšali svoje online financijske i platne transakcije. Ova vrsta mreže pruža osnovne i dodatne poslovne značajke mrežnim trgovcima kakve vam mogu zatrebati. Osim mogućnosti obrade financijskih transakcija bez čekanja danima i tjednima, pridruživanje internet marketingu i partnerskoj mreži kao što je Click2Sell.EU također može povećati vašu prodaju budući da možete imati koristi od njegove široke mreže i stabilnih internet marketinških alata.



Čaj koji suzbija apetit!

Popivši šalicu ovog čaja, možete sigurno zaspati na prazan želudac s punim osjećajem sitosti. Ovaj čaj je božji dar za

Primer optimizacije za tražilice

A Search Engine Optimization Primer opisuje za laike različite metode i zahtjeve kako bi web mjesto bilo “prilagođeno tražilici”. Koja

Botox informacije i povijest

Informacije o botoksu: Što je botox? Botox je tvar izvedena iz botulinum toksina A koji je neurotoksin koji se klinički