HEKLANJE

5 jednostavnih načina za smanjenje troškova kućanstva

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li šokirani kada vidite troškove svog kućanstva svaki mjesec? Čini se da se troškovi povećavaju svaki mjesec. Ako ste u ovoj situaciji, isprobajte ovih 5 preporuka prije nego što se vaš dodatno plaćeni novac akumulira u značajan iznos!

1. Reciklirajte ta neželjena pisma.
Svaki mjesec vjerojatno ćete u svoj poštanski sandučić primiti desetak ili više pisama od tvrtki za izravnu poštu. Neka od ovih slova otisnuta su samo s jedne strane. Sakupite ova slova i spojite ih u blok za pisanje. Također ih možete koristiti za ispis nacrta dokumenata. Osim što štedite novac, štedite i puno drveća.



2. Instalirajte komplet za uštedu vode u vaš WC vodokotlić.
Prilikom ispiranja WC školjke, količina vode koja se koristi obično je veća od potrebne. Ugradnjom kompleta za uštedu vode u vodokotlić, ušteđena količina vode može iznositi čak tri galona mjesečno.

3. Koristite ventilator
Kad god je moguće, koristite ventilator. Klima uređaj je veliki doprinos vašem računu za režije. Korištenjem ventilatora ne samo da štedite na računu za režije, već i podižete toleranciju vašeg tijela na toplinu. Vaše šanse da dobijete toplinsku iscrpljenost ili toplinski udar tijekom vruće ljetne sezone znatno su smanjene.

4. Nemojte još bacati taj stari komad sapuna.
Kako svakodnevno perete ruke sapunom, pločica će postajati sve manja i manja dok ne postane gotovo neupotrebljiva. Umjesto da ga bacite, jednostavno zalijepite stari sapun na novi. Samo pazite da oba budu mokra kada ih spajate.

5. Prerežite tubu paste za zube na pola.
Kada više ne možete istisnuti pastu za zube iz tube, samo je prepolovite. Ostalo je još malo paste za zube koja vam može trajati par dana ako imate veliku obitelj. Ako živite sami ili samo sa supružnikom, dodatna pasta za zube može trajati do pet dana ili čak i više.

Počnite njegovati ove korisne navike već danas i učinite ih dijelom svog svakodnevnog života. Bit ćete ugodno zadovoljni kada primijetite kako vaši kućanski troškovi počinju opadati malo po malo kako vrijeme prolazi.