HEKLANJE

5 razloga zašto zadržati svoju rezervaciju za kozmetički salon

TEMU APP 100 E KUPON

Život je užurban; to je istina. Toliko je stvari koje zahtijevaju vaše vrijeme i pažnju. Između posla, djece, obitelji i kućanskih poslova ostaje vam dragocjeno malo vremena. Stoga je potpuno razumljivo zašto se stvari poput rezervacija salona guraju na kraj vaše liste prioriteta. Ali je li to na kraju popisa obaveza gdje pripada vaše sljedeće šišanje?

Odgovor na to pitanje je, naravno, ne. Mnogo je razloga zašto biste trebali zadržati svoju rezervaciju za salon. Osim što ćete odvojiti malo vremena i opustiti se za sebe, za što znam da vas neće motivirati jer sva vaša energija ide na obogaćivanje tuđih života, a ne na vlastite, postoje mnogi praktični razlozi zašto ne biste trebali nazvati i otkažite sljedeću rezervaciju.



Evo 5 razloga:

1. Održavanje kose štedi vam vrijeme. Znate kako je, kosa vam je sasvim u redu sve do tog kobnog jutra kada shvatite da vam je kosa kasnila za šišanje. Jednostavno neće učiniti ništa. Dakle, nakon sati pokušavanja natjerati svoju frizuru na stil koji je lijepo držao jučer, pomirite se s činjenicom da ništa osim frizure neće popraviti vašu lošu frizuru. Ali svi znamo da je teško doći do frizure na mah. To znači da ćete sljedećih tjedan dana gubiti vrijeme pokušavajući stilizirati svoje izrasle pramenove dok čekate svoju rezervaciju. Samo ako biste zadržali svoju izvornu rezervaciju. Vidite, redovito šišanje, čak i ako mislite da možete izgurati još tjedan ili dva, sprječava da se ovaj nered uopće dogodi. Kroj savršene duljine i oblika bit će lak za stiliziranje ujutro, a to će vam uštedjeti vrijeme.

2. Zadržavanje rezervacije štedi vam novac. Ako vaš stilist ima redovite prilike održavati vašu kosu u vrhunskoj formi, on ili ona će dugoročno morati manje raditi kako biste vi izgledali lijepo. Ako stalno dopuštate da vaš stil raste ili dopuštate da vaša boja izblijedi, vaš će stilist morati učiniti više posla kako bi vaše svojeglave vlasi ponovno doveo u red. Više posla znači više vremena, a svi znamo da je vrijeme jednako novac.

3. Nikada nema boljeg vremena nego danas da sredite svoju frizuru. Naravno, svi mislimo da ćemo sljedeći tjedan imati više vremena, da će nam posao biti manji nego danas. Ali događa li se to ikada doista? Suočimo se; sljedeći tjedan će biti jednako zaposlen kao ovaj tjedan. A kad ste zauzeti, malo R&R-a dat će vam energiju potrebnu da nastavite.

4. Još je jedna rezervacija za nekoliko tjedana. Zašto idete svom stilistu? To je zato što je on ili ona fantastičan stilist i poznaje vašu kosu iznutra i izvana. Pa, ako je tvoj stilist ovako dobar s tobom, siguran sam da postoje drugi klijenti koji umiru za uslugama tvog stilista. Ako propustite ovu rezervaciju, mogli bi proći tjedni prije nego što dobijete drugu.

5. Zadržite svoju rezervaciju iz poštovanja. Kada rezervirate, vaš stilist izdvaja vrijeme iz napornog dana kako bi vam udovoljio. Ako se ne pojavite ili otkažete u posljednjem trenutku, vaš će stilist završiti tako što će sjediti i ne zarađivati novac, iako je mogao ispuniti taj termin s drugim gostom. Opetovano otkazivanje rezervacija može dovesti do toga da budete stavljeni na popis za rezervacije s plaćanjem unaprijed ili u zadnji trenutak. Ili čak u nekim slučajevima možete dobiti otkaz jer ste propustili previše rezervacija.

Doduše, ponekad se dogode stvari zbog kojih je otkazivanje termina nužno. Kada je to slučaj, svakako dajte najmanje 24 radna sata i promijenite termin čim budete mogli. Ne samo da će vam vaš stilist biti zahvalan, već i vaša kosa.



Pocrvenite

Rumenilo na licu vrlo je bitno za postizanje svježeg izgleda. Lagano nanošenje rumenila može unijeti svjetlinu i život u vaše