HEKLANJE

7 koraka za besplatno brendiranje bilo kojeg proizvoda s pravima na preprodaju

TEMU APP 100 E KUPON

Autorsko pravo 2006. Philip Ritchie

Kao preprodavač e-knjiga i softvera, znate da kada se radi o povećanom prometu na web stranici, virusni marketing i prava na preprodaju čine eksplozivnu kombinaciju. Ali što ako e-knjige ili softver koji želite preprodati ili za koji imate glavna prava preprodaje nije moguće brendirati? Pa, nikad se ne bojte! Postoji jednostavno i vrlo učinkovito rješenje. Ali najbolje od svega je besplatan!!!



Slijedite 7 jednostavnih koraka u nastavku i moći ćete prodavati e-knjige i softver na potpuno novoj razini!

1. Učitajte svoj proizvod s pravima preprodaje

Prije svega, morat ćete prenijeti svoju e-knjigu ili softver u datoteku “preuzimanja” na svom poslužitelju. Ako nemate datoteku u koju pohranjujete svoja preuzimanja, možete jednostavno napraviti mapu “downloads” na svom poslužitelju pomoću FTP klijenta i tamo učitati svoje proizvode.

2. Izrada vaše stranice zahvale

Zatim ćete htjeti napraviti jednostrani dokument “dobrodošlice” ili “hvala na vašoj narudžbi” na svom Microsoftovom procesoru teksta. Na ovom dokumentu od jedne stranice možete uključiti logotip svoje web stranice ili sliku onoga što prodajete na što želite da ide povećanje vašeg mrežnog prometa. Zatim ispod slike možete uključiti poveznicu na svoju web stranicu. Volim reći: “Ovaj proizvod vam je donio…” i zatim staviti sliku ispod toga, a zatim moju poveznicu ispod slike. Ispod svega ćete htjeti upisati “Da biste preuzeli svoj proizvod, kliknite ovdje.”

3. Pretvaranje vaše stranice zahvale u PDF

Zatim ćete htjeti nabaviti besplatni PDF pretvarač za pretvaranje vašeg Word dokumenta u PDF format. PDF995 je PDF pretvarač koji se može koristiti besplatno ili se može kupiti. Jedina mana besplatne verzije je što je potrebno nekoliko minuta da se dokument pretvori u PDF. Sada, nakon instaliranja na vaše računalo, vrlo je jednostavno pretvoriti dokument u PDF. Jednostavno odaberite “ispis” za ispis dokumenta. Zatim umjesto ispisa na vašem pisaču odaberite ispis u PDF. Datoteka će se zatim automatski pretvoriti u PDF dokument.



4. Omogućite da proizvod s vašim pravima na preprodaju postane brendiran

Sada možete nabaviti pdfedit995 s iste web stranice i koristiti ga za aktiviranje poveznica na stranici “hvala”. Nakon što ispišete i spremite svoj dokument u PDF kao što je gore navedeno, svakako ga zatvorite. Zatim odaberite “Veze” u softveru PDFedit995 i instalirajte svoje hiperveze gdje je to potrebno. Htjet ćete staviti vezu za preuzimanje na stvarni proizvod koji su naručili Sada zatvorite PDF dokument nakon što ga spremite s novim poveznicama.

Imajte na umu: morate zatvoriti novokonvertirani PDF dokument prije instaliranja poveznica, inače se veze neće instalirati s ovim softverom.



5. Učinite svoju brendiranu stranicu sigurnom

Ovaj korak je vrlo važan i spriječit će bilo koga od kopiranja ili mijenjanja stranice vaše robne marke zahvale. Preuzmite softver pdfsignature995 i kliknite na “PDF Rights Management”. Zatim odaberite :Do not Modify” i potom “convert”. Ovo će spriječiti bilo koga da kopira ili mijenja stranicu.

6. Učitajte svoju novu brendiranu stranicu zahvale



Ovo je stranica koju želite da vaši kupci prvo prime kada preuzmu vaš proizvod koji su kupili. Dakle, trebate prenijeti PDF stranicu zahvale u mapu “preuzimanja”. Adresa ili poveznica na tu stranicu sada može biti ona koja se šalje vašem kupcu nakon što izvrši kupnju.

7. Kako to radi

U redu, evo kako to sve izgleda zajedno. Vaš kupac kupuje i zatim mu se šalje poveznica za preuzimanje. Kupac otvara poveznicu za preuzimanje i prikazuje mu se označena PDF stranica „hvala“. Prvo što vide na stranici je vaš oglasni logo i poveznica na vašu web stranicu. Ispod toga vide poveznicu na stvarni proizvod koji su naručili. Kada kliknu na poveznicu do proizvoda koji su naručili, od njih će biti zatraženo da ga preuzmu izravno s vašeg poslužitelja. Ono što je još bolje je da kada preuzmu proizvod s poveznice, adresa ili URL za preuzimanje ne pojavljuju se u njihovom pregledniku. Budući da mnogi preprodavači e-knjiga jednostavno prosljeđuju vezu svojim klijentima, vaš virusni marketinški oglas će proći zajedno s njim.

Prodaja e-knjiga i softvera s virusnim marketingom uvijek bi trebala biti jedan od vaših najjačih alata za povećanje prometa na web stranici, a sada će s ovih 7 jednostavnih koraka uvijek biti!

Samo da budem

Kad sam bila mala, 8. mart je bio čvrsto povezan s danom moje majke i baka. Profesionalni praznik, poput Dana