HEKLANJE

7 osnovnih stvari prelaska na novi web host

TEMU APP 100 E KUPON

Kada je web mjesto preraslo svog web hosta u svim točkama ili kada web host ne održi svoja obećanja, premještanje web hostova postaje imperativ. Ako web host ne uspije pružiti prijeko potrebne zahtjeve za proširenje ili tehničku podršku, trebate nadograditi na onu koja može zadovoljiti vaše potrebe rasta.

Prvi korak je osigurati da sa sobom imate sve pravne dokumente i ugovore. Zatim provjerite imate li točne i ažurirane kopije svih sadržaja, baza podataka, skripti i popisa klijenata. Sigurnosno kopiranje treba raditi rutinski, a ne samo kada se morate preseliti. Problemi se mogu pojaviti u obliku kvara hardvera ili neobjašnjivih gubitaka podataka.



Temeljito istražite tržište prije nego što se odlučite za novu uslugu hostinga. Navedite svoje zahtjeve i potražite domaćina koji može nadmašiti vaše potrebe. Nije samo širina pojasa ono što trebate gledati. Razmislite o tehničkoj podršci, mogućnostima nadogradnje, kao i o tome je li domaćin u korak s novim razvojem na terenu.

Važno je pokrenuti s dva web hosta istovremeno na određeno vrijeme dok se ne obave sva otklanjanja pogrešaka i dok se problemi ne riješe. Aktivirajte svoje novo rješenje i prenesite sve svoje stranice, baze podataka i skripte. Upotrijebite novu IP adresu koju je dala nova tvrtka i testirajte stranicu.

Kada stvari budu funkcionirale na zadovoljavajući način, morate prenijeti DNS poslužitelje s vašeg prethodnog hosta na novi. Prijelaz može potrajati oko dva tjedna pa je bitno da obje stranice budu funkcionalne tijekom tog prijelaznog razdoblja. Provjeravajte poštu s obje stranice dok ne prestanete primati poruke na staru stranicu. Kada budete sigurni, prekinite svoju staru uslugu hostinga.

Biti siguran u:

• Odaberite novu uslugu koja je slična vašoj staroj što se tiče tehnologije. I da koristite najnoviji softver za dizajn i da domaćin ima najnovije verzije poslužitelja. To će maksimizirati učinkovitost stranice.

• Pažljivo provjerite ugovor o pružanju usluga hostinga koji se odnosi na novog hosta.

• Odaberite namjensko okruženje koje će ponuditi više kapaciteta za rad s korisnicima na mreži i osigurati odgovarajuću dopuštenu propusnost.



• Provjerite prednosti godišnjeg plana u odnosu na mjesečni.

• Saznajte jesu li vaši novi hostovi pouzdani, pošteni i kompetentni. Ljudi koji vode uslugu web hostinga moraju temeljito razumjeti tehnologiju i biti u toku s novim razvojem.

• Provjerite forume da vidite ima li novi domaćin koji ste odabrali dobre recenzije i ima li valjanih pritužbi.



• Host mora osigurati da vaša stranica radi 24/7 tijekom 365 dana. Stranice se moraju odmah učitati; u tu svrhu web domaćin mora imati vrhunske računalne sustave. CGI rutine, automatski odgovori, PHP, ASP, SSI skripte, pristupnici za kreditne kartice i tako dalje. Svi sustavi moraju funkcionirati glatko.

Budite mudar i informiran pokretač.

Je li Hoodia sve u redu?

Ako ste poput mene, BS detektori se uključe kada vidite riječi dijeta i pilula bilo gdje blizu jedne druge. Gubitak

Lasersko uklanjanje dlačica

Lasersko uklanjanje dlačica jedno je od novijih dostignuća u području kozmetičke medicine. Ovo je tehnologija koja se nastavlja razvijati. Na

Web stranice s člancima

ako ste pisac ili imate vlastitu tvrtku, možda ste upoznati s stranicama s člancima. Mjesta s člancima daju piscima priliku

Blog Blaster

Internet je postao najbrže rastući medij za pronalaženje proizvoda i usluga. Imate web stranicu, ali niste zadovoljni njenom izvedbom među