HEKLANJE

8 koraka za povezivanje ljubavi

TEMU APP 100 E KUPON

Što ćete učiniti sada kada ste izgradili svoju web stranicu i optimizirali svaku od stranica za tražilice, ali još uvijek ne dobivate željeni promet? Vaš odgovor vjerojatno leži u vašoj strategiji izgradnje poveznica ili nedostatku iste.

Evo ključnih koraka za generiranje sjajne kampanje za izgradnju poveznica.



1. Pošaljite svoju web stranicu u kvalitetne web imenike. Veze iz kvalitetnih, autoritetnih web imenika mogu vam dati ulazne veze i promet. Postoji mnogo imenika za odabir, ali da biste dobili najbolje rezultate trebali biste se usredotočiti na one kvalitetne imenike s autoritetom.

2. Napravite plan i odredite vrijeme za izgradnju poveznica. Planirajte sat ili dva u svoj raspored svaki dan za izgradnju poveznica dok to ne postane rutina ili možete odrediti jedan dan u tjednu kao dan za izgradnju veza.

3. Pažljivo birajte web stranice na koje se povezujete jer tražilice uzimaju u obzir relevantnost. Ako web mjesto na neki način nije relevantno za vaše, možda biste trebali izbjeći povezivanje s njim. Ako se povežete s lošim domenama, tražilice vas mogu kazniti.

4. Pronađite web stranice koje se odnose na vašu nišu i razvijte odnose s webmasterom. Pošaljite im e-poruku da se predstavite i uvjerite se da ste stvarna osoba, a ne automatizirani softver. Obavijestite ih o svojoj web stranici i onome što se nadate postići.

5. Pripremite kod za povezivanje na svoju web stranicu i dajte ga. Kada pronađete nekoga tko se želi povezati s vama, olakšajte mu da to učini. Na ovaj način također možete odabrati stranice na svojoj stranici na koje želite dobiti dodatne poveznice.

6. Mnoga web-mjesta mogu se htjeti povezati s vašima ako im imate što ponuditi pa naučite kako trgovati. Možda možete dodati vezu na njihovu web stranicu u zamjenu ili zamijeniti članak. Ponudite promovirati njihovu web stranicu na forumu čiji ste član. Bilo što od toga može funkcionirati, ali treba biti prilagođeno onome što možete ponuditi od vrijednosti.

7. Pišite članke i pošaljite ih u imenike članaka. Ovo može biti oblik izgradnje virusnih veza ako je vaš članak dovoljno dobar jer je objavljen s vezom na vašu web stranicu u okviru s resursima. Bilo koje drugo web mjesto koje ponovno objavi vaš članak mora zadržati vezu netaknutom.



8. Ponudite vrijedan alat, resurs ili informacije na svojoj web stranici kao mamac za veze. To bi trebalo biti nešto vrijedno za vašu tržišnu nišu što bi drugi htjeli uputiti i povezati tamo.

Ako želite saznati više načina za generiranje veza i izgradnju web stranice s velikim prometom, postoji više članaka objavljenih u Authority Directory.