HEKLANJE

Jesu li pisači osobnih iskaznica važni?

TEMU APP 100 E KUPON

Što su pisači osobnih iskaznica?

Pisači osobnih iskaznica u osnovi su softver uključen u pisače koji kontrolira podatke koji se ispisuju na svakoj kartici. Ovaj softver je “zadužen” za sve funkcije. To je također onaj koji pisaču daje odgovarajuće alate za obavljanje svake funkcije.



Uvriježeno je mišljenje da su teži pisači osobnih iskaznica s većim otiscima izdržljiviji i da imaju mnogo mogućnosti. Dok lakši imaju manje mogućnosti i bolje ih je koristiti za manje intenzivne svrhe ispisa.

Ali to nije uvijek slučaj.

Postoji više faktora koje treba uzeti u obzir u vezi s pisačima osobnih iskaznica. Što je ovo?

1. Jednostrana naspram dvostrane kartice.

Jednostrana osobna iskaznica najbolja je za jednostavnije upotrebe, poput iskaznice učenika ili zaposlenika škole.

Ali dvostrana osobna iskaznica može dati veću sigurnost vašoj tvrtki i bolja je za veću tvrtku ili korporaciju kojoj je potrebna vrhunska sigurnost.

2. Boja naspram monokromatskih slika?



Trebali biste imati dobru ideju kakve slike želite staviti na svoju karticu. Zatim možete odlučiti o ID kartici koja će se koristiti za postizanje željenog rezultata.

3. Visokotehnološke kartice.

Državne institucije, škole, bolnice i banke iskorištavaju prednosti brzine i učinkovitosti bez muke proximity kartica, beskontaktnih pametnih kartica i magnetskih traka.



Proximity i beskontaktne kartice koriste radiofrekvencijsku tehnologiju koja omogućuje veću sigurnost, veću učinkovitost i jednostavnost korištenja.

4. Ostale značajke.

Osim osnovnog kodiranja koje se koristi u običnim karticama, postoje i kompliciraniji oblici zaštite osobnih iskaznica. Jedan primjer su holografske kartice.



Ove se kartice izrađuju pomicanjem holografskih slojeva u kartice. Svrha ovih vrsta kartica je smanjenje rizika od promjene ispisane slike, pa čak i krivotvorenja.

Ako želite koristiti ovu metodu, budite sigurni da ste prilagodili svoj holograf. One koje se mogu kupiti možda drugi već koriste.

Ovo su neka od najosnovnijih pitanja na koja biste trebali imati odgovor prije kupnje pisača za osobne iskaznice.

Provjerite sa svojim davateljem usluga i iznesite druga pitanja koja možda imate. Zapamtite da ulažete u sigurnost i zaštitu svoje organizacije. Posjedovanje pravog materijala i pisača značit će razliku između neuredne i savršene osobne iskaznice.

Povijest kozmetike, 3. dio

Ludilo za kozmetikom nastavilo se stoljećima sve do 1900-ih i počelo se stvarati najranije kozmetičke industrije. Gospođa Henning’s House of

Brzo tonirajte trbuh i struk

Ako sanjate ravan trbuh i vitak struk, vrijeme je da svoje snove ostvarite! Predlažemo da se upoznate s jednom jednostavnom