HEKLANJE

Adsense – Povećajte svoj prihod tijekom praznika

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li primijetili oko američkih državnih praznika, kao što su 4. srpnja i Dan zahvalnosti, vaš Adsense prihod naglo pada? Pitate li se kako možete najbolje iskoristiti ove blagdane i zapravo maksimalno povećati svoj prihod?

Ovi padovi prihoda nešto su što sam primijetio osobito tijekom prošle godine i svaki put kad se to dogodi, srce mi je u ustima dok moj Adsense prihod naglo pada i pitam se hoće li se ikada vratiti na normalnije razine. Naravno, jest, ali samo na dan ili dva pitate se što se dogodilo s vašim normalnim razinama prihoda.



Ako već neko vrijeme zarađujete s Adsenseom – znat ćete da vaš prihod od Adsensea može biti u najmanju ruku nepredvidiv. Iz dana u dan možete doživjeti prilično velike fluktuacije bez vidljivog razloga.

Možda ste primijetili da su određeni dani u tjednu daleko bolji od drugih – to će ovisiti o određenoj niši u kojoj se nalazi vaša stranica. Za mene su moji najbolji dani srijede, a subote i nedjelje su posebno mirne. Za stranicu moje kćeri, ona često ima bolje dane vikendom. To će uvelike ovisiti o sadržaju vaše stranice io tome tko su vaši posjetitelji. Stranica moje kćeri povezana je s modom, pa pretpostavljam da su mnogi njezini posjetitelji tinejdžeri i mlade žene koje imaju više vremena za pregledavanje interneta vikendom.

Naravno, dobra strana ovih fluktuacija prihoda od Adsensea je da se uoči velikih praznika, kao što je Božić, mogu vidjeti neka velika povećanja prihoda. Ako je vaša stranica ona na kojoj možete zaraditi na ovom tržištu, trebali biste razmisliti o pripremi za ovo nekoliko mjeseci unaprijed. Pogotovo zato što božićna gužva počinje početkom studenog!

Pravovremenim stvaranjem stranica sa sadržajem ugrađenih u vaš Adsense kod dajete tražilicama dovoljno vremena da ih pronađu i indeksiraju. Čak imate vremena dotjerati ih ako ustanovite da ne dolaze dovoljno visoko u rezultatima tražilice.

Osim izgradnje stranica, ne zaboravite onu vrlo važnu izgradnju veza. Ovo je važnije za MSN i Yahoo, budući da se čini da Google kažnjava irelevantne veze. Međutim, isplati se izgraditi poveznice na vaše nove stranice sa srodnih stranica, jer će to poboljšati vaše rangiranje u tražilicama, a time i vaš Adsense prihod.

Posebno je rano početi rano stvarati nove stranice za koje želite da budu rangirane na Googleu budući da oni sada samo ponovno indeksiraju svoje stranice svakih nekoliko mjeseci pa je potrebno više vremena da nove stranice budu dobro rangirane. Pobrinite se da imate Google Sitemap koji može pomoći u prevladavanju ovog problema. Dostupno je mnoštvo besplatnih alata koji će vam pomoći da stvorite svoj Google Sitemap – samo upišite “besplatni Google sitemap” u tražilice i pregledajte dostupne opcije.

Naravno, velika prednost izgradnje vašeg internetskog poslovanja s Adsenseom je ta što ćete nastaviti zarađivati novac dok vi idete na odmor, omogućujući vam da se dobro zasluženo odmorite.



Dakle, umjesto da strahujete od praznika, naučite ih maksimalno iskoristiti, isplanirajte za njih i iskoristite ih da zaradite još više novca uz Google Adsense!

Povjerenik za otpad

Temeljem Zakona o održivom gospodarenju otpadom (NN 94/13) čl. 46., pravna osoba koja je proizvođač otpada i zapošljava 50 i

Djeca trebaju vitamine

Svi mi želimo da naša djeca rastu zdrava i da budu što je moguće više zaštićena od dobivanja bolesti i