HEKLANJE

Affiliate Clickbank Make Money Program – kako početi profitirati jednostavnim promoviranjem drugih proizvoda

TEMU APP 100 E KUPON

Ako se želite pridružiti affiliate Clickbank programu zarađivanja, ovdje vam je dostupna velika prilika za zarađivanje. Vrlo jednostavno, u slučaju da niste upoznati s Clickbank Marketplaceom, evo što nude i kako možete početi zarađivati kada im se pridružite. Prije svega, Clickbank je web stranica koja nudi sve digitalne informacijske proizvode. Na Clickbanku nema fizičkih proizvoda.

Oni nude proizvode u širokom rasponu kategorija, od zarađivanja novca na internetu, od burze do poboljšanja doma, hobija, sporta i gotovo bilo kojeg drugog proizvoda koji vam padne na pamet. Bez obzira koliko uska niša koju ciljate, proizvode za nju možete pronaći dostupne na Clickbank-u.



Kada netko razvije informacijski proizvod, često želi da ga podružnice promoviraju umjesto njega. Tu na scenu stupa Clickbank.

Stoga jednostavno otvaraju račun kod Clickbank-a, a zatim će Clickbank upravljati svim njihovim podružnicama za m bez brige o bilo čemu. Vidite, ako odlučite razvijati i prodavati vlastite proizvode, kada je u pitanju upravljanje plaćanjem vaših podružnica, možete imati svoj vlastiti program koji će se pobrinuti za to umjesto vas ili dati nekom drugom da se time bavi.

Vrlo jednostavno, ako to radite sami zahtijeva dosta tehničkog znanja i iskustva, i to je razlog zašto je Clickbank Marketplace danas tako popularan. Za samo malu naknadu oduzetu od konačne vrijednosti u dolarima za koju se artikal prodaje, možete im omogućiti da prate sve vaše podružnice za vas i automatski im plaćaju; najbolje od svega, sve što je potrebno je jednokratna naknada od 50 USD ako želite podnijeti svoj vlastiti proizvod Clickbank-u.

Naravno, ako nemate vlastiti proizvod, sve što trebate učiniti je otići na Clickbank Marketplace, pregledati razne ponude proizvoda, pronaći one koji vas zanimaju i početi ih promovirati. To se zove affiliate marketing i jedan je od najpopularnijih oblika zarađivanja putem interneta danas. Vrlo jednostavno, postoji mnogo ljudi koji zarađuju šesteroznamenkasti, pa čak i višestruki šesteroznamenkasti prihod samo promicanjem tuđih proizvoda. Evo nekoliko učinkovitih metoda za to.

Prije svega, ako ste tek počeli i želite apsolutni goli način da zaradite novac putem Clickbanka, ne trebate čak ni vlastitu web stranicu; sve što trebate učiniti je otići na Clickbank, dobiti vezu za praćenje partnera za proizvod koji želite promovirati i početi slati ljude preko te veze. Možete dobiti besplatan promet na svoju vezu tako da je uključite u svoju e-poštu koju šaljete ili objavite na forumima, što su dvije sjajne besplatne metode za generiranje prometa.

Imajte na umu, ako želite dobiti besplatan promet tražilice putem SEO-a, svakako ćete morati izraditi vlastitu web stranicu i odredišnu stranicu na koju će posjetitelj prvo doći; imat ćete vrlo teško rangiranje samo vaše pridružene stranice, budući da će se to smatrati dvostrukim sadržajem. Ovo je također odlična metoda ako planirate koristiti plaćanje po kliku, jer Google koristi nešto što je poznato kao ocjena kvalitete kada analizira relevantnost i važnost vaše web stranice.

Ako vide da samo promičete proizvod Clickbanka i stoga promovira istu stranicu kao stotinu drugih podružnica, očito neće previše razmišljati o vašoj stranici i natjerat će vas da platite puno novca za klikove. Međutim, ako razvijete vlastitu odredišnu stranicu, napišete nekoliko članaka o proizvodu, i što je najvažnije, uključite politiku privatnosti, odricanje od odgovornosti, o nama i kontaktirate nas na svojoj početnoj stranici, bit ćete rangirani puno više u Googleovom indeksu ocjene kvalitete, i stoga nećete morati ponuditi tako visoke iznose u dolarima da biste primili klikove na svoju stranicu.



Stoga jednostavno idite na Clickbank, pronađite proizvod koji vas zanima, uzmite ime domene i izradite jedinstvenu odredišnu stranicu za nju, napišite nekoliko članaka o tome, izradite politiku privatnosti, izjavu o odricanju od odgovornosti, o nama i kontaktirajte nas, i počnite promovirati ga na bilo koji način. Kratki savjet: kada tražite pravu podružnicu tvrtke za internet marketing za promociju, pobrinite se da imaju dobru prodajnu stranicu na koju možete poslati svoje posjetitelje; bez ovoga se ne možete nadati da ćete zaraditi novac.

Što čini dobru prodajnu stranicu? Pobrinite se da prodajno pismo kojem šaljete svoje posjetitelje promiče samo jedan proizvod, da ima puno svjedočanstava, dobar naslov, jamstvo, neposredan poziv na akciju, itd. Nadamo se da će vam ove informacije pomoći da postanete profitabilni sa svojom podružnicom Clickbank zaradite novac programirati što je brže moguće.