HEKLANJE

Affiliate marketing – Moj guru otkriva sve

TEMU APP 100 E KUPON

Autorska prava 2006 Mdarma

Povijest affiliates programa.



Affiliate program bio je poznat i kao Associate program. Počelo je oko godine 1994. – 1996., a Amazon.com je prednjačio s namjerom povećanja prihoda. Bio je to jednostavno način da web stranice usmjere promet ili kupce prema drugim stranicama. Time se povećao promet na tim stranicama. Ovim povećanjem prometa porastao je i prihod.

Affiliate marketing je stvarno ogroman internetski posao. Sve što je potrebno učiniti je prodati nečiji proizvod i dobit ćete proviziju. Nije li super! Sada su Clickbank i Commission Junction velike organizacije koje su kapitalizirale ovaj sustav. Okuplja tri strane, proizvođača, agenta – marketinškog partnera i krajnjeg korisnika. Znate li da korištenjem affiliate marketinga možete virtualno plasirati bilo što na internetu?

Mnogi pojedinci uspješno koriste ovu opciju i ostvaruju značajan prihod. Affiliate marketing isplativ je i učinkovit način promoviranja proizvoda i usluga na Internetu.

Affiliate marketing je sve o promicanju ili prodaji tuđih proizvoda i usluga. Većina tih affiliate programa nudi proviziju od 60-70 % prodajne cijene. Ako ste oduševljeni affiliate marketingom, morat ćete imati vlastitu web stranicu. Sa svoje web stranice usmjeravate posjetitelje na glavnu stranicu podružnice kako bi obavili kupnju. Da biste to učinili, morate se pridružiti nekim programima i predstavljati ih za promicanje njihovih proizvoda ili usluga.

Lijepa stvar kod ovog posla je da njime možete upravljati iz svog doma, bilo gdje i u svoje vrijeme. Obično ćete biti plaćeni na kraju mjeseca. Međutim, neki operateri postavili su minimalni iznos koji morate platiti prije nego što izvrše plaćanje. Ako netko nije zaradio minimalni iznos, taj će novac biti dodan vašoj zaradi za sljedeći mjesec.

Neki operateri imaju affiliate program, gdje možete predstaviti prijatelje ispod sebe i također ćete dobiti postotak njihove zarade. Nije li ovo super?

Postoje neki pojedinci koji su ovladali strategijom affiliate marketinga i dobro zarađuju. Ovi uspješni ljudi dijele svoje ideje s ljudima poput vas i mene. Sve što trebamo učiniti je da im se dotaknemo mozga i nastavimo s našim ciljevima u ostvarivanju značajnog/preostalog prihoda.



Ovo je izvrsna poslovna prilika, ali potrebno je puno vremena i truda da izgradite svoju klijentelu od ljudi. Budite strpljivi i slijedite ono što vam vaš guru govori ili podučava. Uspjeh je u vama

Kućno poslovanje iz kuta profita

Kućno poslovanje ima toliko pozitivnih strana, a profitni kut je jedna strana koja privlači mnoge ljude. Stvaranjem kućnog poslovanja eliminirate

Satovi za modu i vrijeme

Iako je glavna svrha sata pokazati vrijeme, on se razvio kao modni izričaj tijekom stoljeća. Era satova s pješčanim i