HEKLANJE

Satovi za modu i vrijeme

TEMU APP 100 E KUPON

Iako je glavna svrha sata pokazati vrijeme, on se razvio kao modni izričaj tijekom stoljeća. Era satova s pješčanim i sunčanim satovima je davno prošla. Danas se smatra da satovi mnogo govore o tome tko ih nosi u društvu.

Ranije su postojali samo džepni satovi koji su se nosili u džepu i visili na lančiću o vratu. Ručni sat je manja verzija džepnog sata i relativno je novi izum. Postojali su i postoje satovi koji se napajaju na različite načine, poput satova s automatskim navijanjem, baterijskih, digitalnih, kinetičkih, svjetlosnih i termalnih satova.



Vrste satova koje možete pronaći na tržištu su zapanjujuće. Postoje satovi koji pokazuju dva vremena. Ako putujete, vrijeme povratka kući također se prikazuje zajedno s vremenom mjesta u kojem se nalazite. Postoje vodootporni satovi koji se mogu koristiti i pod vodom. Na sebi imaju omotač koji ih štiti od smočenja. Zapravo, možete ih kupiti samo kako biste zaštitili svoj sat od kvarenja tijekom svakodnevnih aktivnosti ili tijekom kiše. Štoperice se koriste u sportu za praćenje točnog vremena, do sekunde.

Satovi koji imaju monitore srca pokazuju otkucaje srca tijekom vježbanja. Ovo je jako dobro za one sa srčanim problemima.

Danas su satovi također dotjerani, elegantni i odišu stilom. Dobivate satove koji odgovaraju svakoj odjeći, svakom raspoloženju i svakoj prilici. Različite značajke u kombinaciji s izvrsnim izgledom čine najtraženiji pribor.

Danas postoji nekoliko marki satova, kao što su Invicta, Casio, Seiko, Timex, Citizen, Rolex, švicarski satovi i stotine drugih.

Satovi dolaze od svih metala, uključujući zlato i srebro. Također su ukrašeni dragim kamenjem, a najpopularniji su dijamantni satovi. Dijamantni satovi su ludnica unatoč tome što su najskuplji. Ljudi troše onoliko koliko bi potrošili na nakit, ili u nekim slučajevima više. Čak i draguljarnice danas imaju satove.

Ovi nakitni satovi izrađeni od plemenitih metala i dragog kamenja kao što su dijamanti, safiri, rubini itd. dostupni su i muškarcima i ženama. Muški satovi su doživjeli potpunu transformaciju, pa iako su još uvijek veliki i imaju drugačiji izgled u usporedbi sa ženskim satovima, dolaze u svim stilovima i oblicima i izgledaju vrlo moderno.

Mnogo je vodećih marki koje proizvode ove satove s nakitom, a uključuju velika imena u industriji satova, kao što su Gucci, Rolex, Tag Huer, Tiffany i Tissot, Swatch i neki drugi.



Ako ste također modno osviješteni i želite nositi sat koji obavlja svoju dužnost da pokazuje vrijeme, ali i privlači zavidne poglede, odlučite se za jedan od ovih satova s nakitom koji su na redu dana. Oni također prave najbolje darove toj posebnoj osobi. Ako ste muškarac, samo naprijed i poklonite dragocjeni sat svojoj djevojci. Bila bi oduševljena da dobije i sigurno više ne očekuje samo nakit.