HEKLANJE

Airlines kreditna kartica – kako pronaći najbolju dostupnu

TEMU APP 100 E KUPON

Samo zato što jedan od vaših prijatelja kaže da ima karticu najbolje zrakoplovne kompanije ne znači da će ona biti najbolja za vas. Kako biste pronašli najbolju dostupnu, postoji nekoliko stvari koje morate pogledati prije nego što odlučite koja je kreditna kartica zračnog prijevoznika ona koja vam savršeno odgovara. Morat ćete pogledati ne samo kartice zrakoplovnih prijevoznika i ono što nude, već i svoje navike potrošnje i putovanja.

Najprije pogledajte primjenjive kamatne stope kreditne kartice zrakoplovne tvrtke za koju se želite prijaviti. Većina kartica zrakoplovnih prijevoznika ima više kamatne stope od onih bez ikakvog programa nagrađivanja. Ako obično nosite saldo na kartici iz jednog ciklusa naplate u drugi, kartice zrakoplovnih prijevoznika možda nisu pravi odgovor za vas. Ako i dalje želite iskoristiti pogodnosti koje nude kartice zrakoplovnih prijevoznika, svakako odaberite onu s najnižim kamatama.



Neke karte zrakoplovnih prijevoznika nude vam bodove za svaki potrošeni dolar, dok vam druge daju bodove samo ako kupujete u određenim trgovinama ili obavljate određene kupnje. Ako dobivate bodove samo za kupnju u određenim trgovinama, a one nisu one koje inače koristite, kartica će vam biti bezvrijedna. Isto vrijedi i za zrakoplovnu liniju koju inače koristite. Neke kartice zrakoplovnih prijevoznika odnose se samo na jednu zrakoplovnu tvrtku, ako ne koristite tu zrakoplovnu tvrtku ili je rijetko koristite, tada nećete skupljati bodove koje možete iskoristiti i iskoristiti.

Također postoje ograničenja postavljena na kartice zrakoplovnih prijevoznika, kao što je koliko bodova možete dobiti u godini, a mnoge imaju datume isteka zarađenih bodova. Mogli biste uštedjeti tisuće bodova i mogli bi isteći prije nego što ih uopće stignete iskoristiti.

Sada pogledajte svoje ukupne kupnje u jednoj godini koje ste stavili na svoju kreditnu karticu. Ako inače trošite samo 15.000 USD sa svojom kreditnom karticom, ali trebate potrošiti 20.000 USD da biste dobili besplatno putovanje sa svojim zarađenim bodovima, tada kartica zrakoplovne kompanije neće biti prava za vas, osim ako ne želite potrošiti tisuće više da biste požnjeli nagrade. Zapamtite, zajedno s otplatom duga također ćete plaćati veće financijske troškove i godišnje naknade i možda nikada nećete dobiti to besplatno putovanje.

Ako dosta putujete, kartice zrakoplovnih prijevoznika vrijedne su vašeg vremena za provjeru, no ako putujete samo nekoliko puta godišnje, možda neće biti vrijedno viših kamata, viših financijskih troškova i godišnjih naknada koje dolaze zajedno s kreditna kartica zrakoplovnih kompanija. Neke tvrtke nude dodatne poticaje kao što je besplatna karta za suputnika, ali ako inače putujete sami, ova ponuda vam neće trebati.

Otkrit ćete da će vam kreditna kartica zračnog prijevoznika u nekim slučajevima ponuditi nadogradnju ako puno putujete, pružajući vam luksuz prve klase, no možda ćete saznati da ćete dobiti više bodova s kreditnom karticom zračnog prijevoznika koja ne daje nadogradnju .